Inside Sales Customer Service (vaste baan)

contact met mij op 139.67 EUR

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een wereldwijd bedrijf actief in medische apparatuur en leider in de ontwikkeling van nieuwe producten en medisch onderwijs in de orthopedie. 

Functieomschrijving

Ben jij ondernemend en servicegericht? Werk je graag in een dynamisch en internationale organisatie, gespecialiseerd in medische apparatuur? Dan ben ik op zoek naar jou!

Voor mijn opdrachtgever ben ik op zoek naar een nieuwe collega:

Medewerker Customer Service & Inside Sales (fulltime)

Wat ga je doen?

In deze binnendienst functie ben je de schakel tussen de klant (ziekenhuizen en behandelcentra), de commerciële buitendienst en de logistieke afdeling. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de klant centraal staat. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden- en verbeteren van bestaande klantrelaties, alsmede het contractbeheer. 

Jouw belangrijkste taken zijn:


Beantwoorden klantvragen, zowel telefonisch als per e-mail,Inplannen van instrumenten-, en implantatensets voor de ziekenhuizen en behandelcentra,Invoeren en factureren van orders en controleren van prijsafspraken,Opstellen contracten en bruikleenovereenkomsten, uitwerken van tenders,Coördineren van onderhoudsafspraken met ziekenhuizen en behandelcentra,Opvolgen van contractafspraken, promoten van productportfolio,Documentatie in CRM,Regelmatig overleg met de Rayonmanagers.
Jouw nieuwe werkgever is een wereldwijd bedrijf actief in medische apparatuur en leider in de ontwikkeling van nieuwe producten en medisch onderwijs in de orthopedie. 


Je bent in het bezit van een MBO of HBO diploma;Je hebt minimaal een a twee jaar ervaring in een servicegerichte functie (kennis medical devices branche is een pré)Je bezit over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse-, en Engelse taal.Je bent een echte teamplayer, proactief en accuraat.Commercieel, klant- en oplossingsgericht. Ervaring met geautomatiseerde systemen (MS Office, SAP, CRM).

Wat kan je van je nieuwe werkgever verwachten?

Een zelfstandig functie bij een gezond bedrijf met groeiambitie; Je start met een jaarcontract, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling; Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling, bonus, (interne) opleidingsmogelijkheden en 28 vakantiedagen. En een leuk team, waar samenwerken en klantgerichtheid centraal staan en aandacht is voor gezelligheid, zoals personeelsuitjes en (kerst)borrels.

Geïnteresseerd? Reageer dan nu via michiel.de.ridder@adecco.nl. Liever eerst wat meer informatie? Bel/App dan naar Michiel de Ridder op 06-52367152.

Arbeidsvoorwaarden

Min Salary : 2450 || Max Salary :

Locatie: Noord-Brabant -

Toegevoegd op 20 dagen geleden en vervalt op 5 June
Advertentie id: 977683
    [ ]     555 bezoeken