Installatiemonteur Utiliteit

contact met mij op 18.59 EUR

Ben jij werkzoekend of gewoon oriënterend naar een nieuwe baan? Wij kunnen je helpen met zoeken naar de beste match. Is het niet deze vacature dan hebben wij nog vele anderen. Bel of mail ons gerust en samen vinden wij jouw nieuwe werkgever.

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een betrouwbare expert op het gebied van installaties. Elektrotechniek, beveiligingstechniek en installatietechniek:

Samen beheersen jullie de kennis, passie en motivatie.

Of het nu gaat om elektrotechniek, beveiligingstechniek of installatietechniek. Door de jarenlange ervaring, kan jouw nieuwe werkgever op al deze facetten jullie klanten ontzorgen. Jullie zijn een gewaardeerd partner. Maar ook de analyse, beheer en onderhoud van bestaande gebouw gebonden installaties zijn bij jullie in goede handen.

Voor iedere branche:

OverheidOnderwijsGezondheidszorgCultuur en recreatieIndustrie

Functieomschrijving

In deze functie als monteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van werktuigkundige installaties. Dit gebeurd in een zeer uitdagende omgeving waar de hoogste eisen aan veiligheid en kwaliteit worden gesteld. Je hebt een passie voor Installatietechniek waardoor jij jouw dagelijkse werkzaamheden met plezier en vertrouwen uitvoert. Dankzij jouw vakmanschap zet jij je vol overgave in om de werkzaamheden tijdig en netjes af te ronden.

Met een auto v.d. zaak ontzorg jij klanten op het gebied van installatiewerkzaamheden in de utiliteit. Dan moet je denken aan kantoorpanden, ziekenhuizen, scholen en overheidsgebouwen. Geen dag is hetzelfde omdat je op veel verschillende plekken komt. Doordat jullie al jaren lange partners zijn van deze klanten kennen zij jou en jij hen! altijd een vertrouwde omgeving.

Functie-eisen

Mbo werk- en denkniveau of een afgeronde MBO-opleiding Installatietechniek;1 – 3 jaar ervaring als Monteur Installatietechniek of de wil deze opleiding in BBL vorm te volgen;rijbewijs B;VCA certificaat. Heb je deze niet dan regelen wij die voor jou;flexibele en klantgerichte houding. Je komt immers bij klanten over de vloer.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Maintec zijn wij collega’s. Je bent eerst mens en dan pas Monteur. Wij geloven in meer dan alleen belonen in geld. Alles moet goed zitten. Zo zorgen wij dat je salaris op tijd is, je altijd iemand kunt spreken bij vragen/opmerkingen, je volledig wordt uitgerust met de nodige pbm’s en gereedschappen. We zullen altijd een stapje harder voor je lopen en doen ons best om de beste match voor je te vinden. Welkom bij Maintec!

wat nog meer?

Geld! een salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd € 2500 - € 3200 bruto per maand o.b.v. 40 uur met groei mogelijkheden;na een fijne werkperiode bij Maintec een vastcontract bij jouw nieuwe werkgever. Jouw technische carrière krijgt een boost;reiskostenvergoeding van € 0.19. Heb je geen auto tot je beschikking? Dan zullen wij in overleg deze voor jou regelen;overwerkpercentages volgens de voorwaarden van jouw nieuwe werkgever;Pensioenopbouw middels het Stipp-pensioen zolang jij voor Maintec werkt;8% vakantiegeld;25 vakantiedagen en 13 adv dagen;volledig uitgerust met gekeurd Hilti gereedschap en branded pbm's;opleidingsbudget voor aanvullende trainingen/cursussen. Dit tilt jouw kennis naar een hoger niveau;beschikking tot de beste technieken bij jouw nieuwe werkgever;altijd welkom bij Maintec voor een drankje, een lolletje of een gesprek, wij zijn er voor jou!Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 30 December
Advertentie id: 1301303
    [ ]     55 bezoeken