Irrigatie druppelsysteem voor 8 potten

19,24 EUR

Irrigatie druppelsysteem voor 8 potten. In het pakket zitten 8 druppelaars en is een complete set voor 8 potten. Voor een efficiënte manier van water geven. Compleet met kraan koppeling. Verder perfect in combinatie met een van onze stoere plantentpot.

Hiermee heb je een complete set zodat je verder niet hoeft na te denken wat er nog meer aangeschaft moet worden. Makkelijk toch?

De planten water geven was nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Vul acht potten met bloemen, planten of kruiden en maak je eigen fraaie verticale tuin.Milieuvriendelijk

Hiermee kan je bijvoorbeeld je verticale tuin mee sproeien. Dan heb je geen omkijk meer naar het handmatige water geven. Dit bespaard tijd en kan je rustig een boekje lezen.

Ook ideaal bij het tuinhuis als je een tuin te onderhouden hebt.

Bovendien kan je rustig op vakantie gaan en is het milieuvriendelijk. Want je verbruikt namelijk niet onnodig water.

Bovendien is een druppel irrigatie erg populair omdat dit het meest ecologische van allemaal is. Met dit systemen kun je tot 70% water besparen in de irrigatie van je planten, bloemen en moestuinen.

Eveneens handig voor gebruik in de kas. Als je een kleine kas hebt dan is deze druppel irrigatie set ideaal hiervoor.

Verspil dus geen water en schaf een irrigatie druppel systeem aan voor het beste onderhoud van je planten.

Specificaties:Irrigatie druppelsysteem voor 8 pottenComplete set met 8 druppelaars5 meter slang8 x T stukken8 x druppelaar met pen.1 KraankoppelingssetMilieuvriendelijk2 jaar garantieLevertijd 1 tot 2 werkdagen

Kunsthaag.eu levert alles uit voorraad. Vandaag voor 12.00 uur besteld is de eerst volgende dag al in huis (m.u.v. zondag). Bij ons bent u op het juiste adres voor kunsthagen en advies!.Zaterdag en Zondag gesloten. Alle prijzen en voorraden onder voorbehoud. Kijk op onze website voor de actuele prijzen.Websitekunsthaag

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 30 December
Advertentie id: 1301268
    [ ]     82 bezoeken