Isolatie monteur

contact met mij op 20.23 EUR

Werk jij mee aan een duurzaam Nederland?

Bedrijfsomschrijving

Je nieuwe opdrachtgever is erg druk met het isoleren van de Nederlandse woningen, en daarom hebben ze hulp nodig! Je komt in een fijne werksfeer terecht waar je ook écht gerespecteerd en gewaardeerd wordt. Mede door deze goede omgang, is het bedrijf uitgegroeid tot een groot isolatiebedrijf in Nederland.

Functieomschrijving

Je hoeft voor deze functie geen jarenlange werkervaring te hebben. Na een inwerkperiode van 1-3 maanden, kan je zelfstandig op pad om een isolatieproject uit te gaan voeren. Maar hoe zien jou werkzaamheden er dan uit?

Voorbereiding van de isolatiewerkzaamheden;Isolatie om maat klaarmaken;Het plaatsen van isolatie met behulp van componenten;Je werkplek netjes achter laten;Klantvriendelijk zijn, je bent het visitekaartje van het bedrijf!

Functie-eisen

Werkervaring in de bouw of techniek is een pré, geen eis;Geen hoogtevrees;Gemotiveerd om een nieuw vak te leren;Sociaal en klantvriendelijk.
Twijfel je of deze functie bij je past? Neem dan even contact met ons op!

Arbeidsvoorwaarden

Salaris van €2300,- tot €2800,- o.b.v. een 40- urige werkweek;Reiskostenvergoeding;Gereedschap van Hilti;Werkkleding van Maatt;Gratis certificaten te behalen via Maatt;Wekelijkse of 4- wekelijkse betaling.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 8 January, Advertentie id: 1415780          31 bezoeken