Isolatiemonteur - verduurzaming woningen

contact met mij op 18.59 EUR

Ben jij werkzoekend of gewoon oriënterend naar een nieuwe baan? Wij kunnen je helpen met zoeken naar de beste match. Is het niet deze vacature dan hebben wij nog vele anderen. Bel of mail ons gerust.

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een leidend specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Het doel is het leef comfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. Ze onderscheiden zich daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Samen streven jullie naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. Samen vinden jullie dat de klanten het beste geholpen worden met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

De mensen achter deze groep vormen het succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Vanuit de professie beïnvloeden jullie de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een mooie taak waar jullie met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan geven.

Functieomschrijving

Werken als isolatiespecialist betekent dat je een hele afwisselende baan hebt. 'S morgens verzamelen we rond 06:15 uur op de zaak voor een kop koffie en vertrekken we rond half 7 - kwart voor 7 naar de klant. Veel afwisseling, want je werkt soms op de bouw voor projecten, maar ook bij particulieren. Geen dag is hetzelfde! Bovendien werk je binnen én buiten. In kruipruimtes, op de ladder, op zolders, je werkplek wisselt voortdurend. Samen zorgen we ervoor dat je leert werken met allerlei verschillende machines en materialen. Standaard is het dus zeker niet!

Doordat jouw nieuwe werkgever landelijk georganiseerd is, werken jullie vanuit Aalsmeer veelal op projecten in de regio en komt het maar een enkele keer voor dat je iets verder moet rijden. Na een werkdag ben je rond de klok van 16uur weer op de zaak en maken jullie de werkbus gereed voor de volgende werkdag.

Functie-eisen

Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke baan als Isolatiemonteur maar heb je nog helemaal geen ervaring in isolatie? Reageer alsnog op deze vacature! Wij bieden veel kansen voor mensen die graag willen leren en het vak isoleren eigen willen maken.

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Je werkt vaak bij mensen thuis en daarmee ben je het visitekaartje van de organisatie. Goede en duidelijke communicatie, respect en vakmanschap zijn daarbij sleutelwoorden.

Een aantal zaken die het werk perfect bij je laten passen zijn:

Goed vermogen om samen te werken;een flexibele, enthousiaste en actieve instelling;een sociale houding: je kunt goed met zowel je collega’s als klanten omgaan;groot oplossend vermogen;VCA-certificering is een pré. heb je deze niet? dan kan dit kosteloos via ons behaald worden;rijbewijs B is vereist en BE is gewenst;geen hoogtevrees hebben;Jij vindt buiten werken en op vroege tijden beginnen geen probleem.

Arbeidsvoorwaarden

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: modern en goed onderhouden materieel en gereedschap, een passend salaris, mooie en afwisselende projecten, enthousiaste collega’s, een leuk team én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij ons en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een goede werksfeer.

Geld! middels de bouw cao € 2500 - € 3000. Je krijgt alle werkuren betaalt. dus ook de reistijd.een werk-bus. Deze kan niet mee naar huis vanwege de aanhanger;kilometervergoeding € 0.19;25 vakantiedagen + 20 ADV dagen. Ja dat lees je goed, 20! extra vrije dagen;vakantiegeld;pensioenopbouw via Stipp zolang je via Maintec werkt. Hierna middels Bpf via de werkgever;kans op een (vast) dienstverband bij de opdrachtgever na een fijne periode via Maintec;opleidingsmogelijkheden.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 30 December
Advertentie id: 1301315
    [ ]     85 bezoeken