IT Applicatie intergratie specialist

0,30 EUR

Over de functie

Bij ons bedrijf in Helmond hebben we in 2021 "Celium" geïntroduceerd - Het IT-toepassingsintegratieplatform. Nu hebben we een vacature voor een IT-toepassingsintegratiespecialist om een van de ambassadeurs van Celium te zijn. De toepassingsintegratiespecialist werkt samen met de business, interne producteigenaren en externe consultants. Hij of zij is in staat om technische en niet-technische vereisten te begrijpen en te implementeren voor integratie met interne en externe systemen of toepassingen om het platform uit te breiden. Dit terwijl wordt gewaarborgd dat het platform operationeel blijft binnen de gespecificeerde SLA. Jouw verantwoordelijkheden:
Vertalen van (zakelijke) vereisten naar integratie-oplossingen, rekening houdend met componenten zoals authenticatie, beveiliging en prestatiesAdvies geven (op verzoek en op eigen initiatief) over digitale bedrijfsverbeteringenBeheer van kleinere tot middelgrote gerelateerde projecten binnen ons bedrijf, met aanzienlijke integratiecomponentenAfhandeling van incidenten en serviceverzoekenCoördinatie van kleine en grote veranderingen in toepassingsintegraties en "supply chain" -integraties met klanten en leveranciersWat we biedenGoede pensioenregeling;Vakantiedagen;Bij wederzijds enthousiasme een vast contract;Een omgeving waarin jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en toegang tot een online Academy aan trainingen en cursussen;Een contract o.b.v. 32 of 40 uur;Een prettige werkomgeving met leuke collega’s en oog voor jou;Een salaris tussen de €3.600,- en €4.700,- euro bruto o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaringFunctie-eisenTen minste een bachelor-niveau op het gebied van ITVermogen om zelfstandig te werken, met minimale aanwijzingenDiepgaand begrip en praktische ervaring met de ontwikkeling van REST en SOAPUitstekende communicatieve vaardigheden en gevoeligheid voor individuele situatiesEnige ervaring in het schrijven van code-scripts (C#, JavaScript is de voorkeur)Ervaring met Microsoft Azure-integratiediensten is een preGoede taalvaardigheden in zowel geschreven als gesproken Engels (Duits of Nederlands zou een pluspunt zijn)Over het bedrijf

Als Fulltime IT Applicatie-integratie specialist kom je te werken in een innovatief bedrijf. Dit Brabantse bedrijf actief in automotive productie is een bekende naam in de regio. Ze staan bekend als innovatief, degelijk en mensgericht.

Ben jij na het lezen van deze vacature nog steeds geïnteresseerd solliciteer dan snel!

Je komt in procedure via Unique Eindhoven, het leukste uitzendbureau van de metropool regio. Wij begeleiden je naar die volgende stap in je carrière en staan klaar voor alle hulp die jij nodig hebt.
Websiteklik hier voor meer.

Locatie: Gelderland - Putten

Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562681
    [ ]     39 bezoeken