JGBOATS Dant V800 speedboot bowrider console boot

59.950 EUR

Algemeen
Conditie: Nieuw
Type boot: Speedboot
Aantal personen: 8
Romp materiaal: Polyester


Maten
Lengte: 750 cm.
Breedte: 250 cm.


Graag wil ik u kennis laten maken met een indrukwekkend pareltje uit onze collectie: de JGBOATS Danté V800. Deze prachtige boot met bekende hoge kwaliteit, kan uw droom om vrij te varen in stijl waarmaken. Hij onderscheidt zich door zijn klasse en comfort, ideaal voor dagen van ontspanning en avontuur op het water.

De JGBOATS Danté V800 heeft een ruime lengte van 750cm en breedte van 250cm, wat u ruim voldoende bewegingsruimte biedt. Daarbij maakt de boot zich nog meer geliefd door het ontbreken van een doorvaarhoogte en diepgang: door de slimme constructie kunt u probleemloos onder elke brug door.

De boot heeft een prachtige, stijlvolle polyester bouw. Dit materiaal is niet alleen duurzaam en robuust, maar zorgt ook voor een luxueuze uitstraling.

Maar wat deze boot echt bijzonder maakt, zijn de accessoires. Op het gebied van elektronica is de boot bijvoorbeeld uitgerust met een elektrische bilgepomp. Zo loopt u niet het risico op water in uw boot als u midden op het water bent, wat een enorme geruststelling is.

De inrichting laat ook niets te wensen over: een koelkast en toilet behoren tot de standaard uitrusting van deze boot. Stelt u zich eens voor: varen op een warme zomerdag en genieten van een verfrissend drankje uit uw eigen koelkast, of nooit in de stress zijn om de dichtstbijzijnde sanitaire voorzieningen te vinden wanneer u midden op het water bent. Onbetaalbaar!

De buitenkant is net zo indrukwekkend: een biminitop, buitendouche, teak-look gangboorden, teak-look kuip en een zonnebed zijn enkele van de luxe opties. Met de biminitop kunt u van de schaduw genieten terwijl u geniet van het uitzicht, en de buitendouche biedt een geweldige manier om af te koelen. De gangboorden en kuip in teak-look versterken de luxe uitstraling, en op het zonnebed kunt u heerlijk genieten van de warme zonnestralen.

Kortom, de JGBOATS Danté V800 is uw perfecte partner voor heerlijke dagen op het water. Gemaakt met vakmanschap, uitgerust met comfort en klaar om uw vaardroom waar te maken! Neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke boot te bezichtigen!Dit product is verkrijgbaar bij:

JG Boats
Lithoijense Dijk 46
5396 NG Lithoijen
Telefoon: +31622039334
E-mail: info@jgboats.nl
Internet: http:www.jgboats.nlWebsitewww.jgboats

Locatie: Noord-Brabant - Lith

Toegevoegd op 25 dagen geleden en vervalt op 15 June
Advertentie id: 1909470
    [ ]     57 bezoeken