Jr. E-mail Marketeer

contact met mij op 18.16 EUR

Functieomschrijving

Jr E-mail Marketeer

Veghel, fulltime

 

Wil jij verantwoordelijk zijn voor alle commerciële emails?

Bij Sligro Food Group zijn we op dit moment druk bezig met de ontwikkeling van ons digitale platform waarmee we bouwen aan onze droom: er áltijd zijn voor onze klant en haar waar mogelijk een stap voor zijn. Om traffic naar het platform en onze vestigingen continu te verhogen, zijn we binnen het Marketing team op zoek naar een jr. E-mail Marketeer.

 

In de functie van jr. E-mail Marketeer ben je verantwoordelijk voor het bouwen van onze emails en het optimaliseren hiervan. Met jouw data gedreven aanpak, adviseer jij je collega’s over de beste inzet van het kanaal en het template voor het behalen van de commerciële doelen. Samen met de sr. Email Marketeer zet je een e-mail strategie op en voert deze uit. Je probeert binnen het template zo veel mogelijk te automatiseren om ervoor te zorgen zodat we zo efficiënt mogelijk de juiste communicatie op het juiste moment de klant bereikt. Je bent als het ware de spil tussen e-commerce, IT digital en je collega’s in het Marketing team. Binnen het Marketing-team rapporteer je aan de Manager Marketing Automation & Digital Channels.

 

Concrete taken zijn verder:

Het plannen en uitvoeren van de e-mail kalender voor meer dan 300.000 opt-ins;Het opzetten en publiceren van e-mail (campagnes) met behulp van het platform Selligent;Beheren van geautomatiseerde campagnes;Toepassen van personalisatie regels om relevantie voor de klant te verhogen;Het bedenken en uitvoeren van slimme A/B tests ter bevordering van de resultaten;Het opzetten van rapportages en analyses om inzicht te vergroten;Het vergroten van het aantal opt-ins;Samen met IT het verder door ontwikkelen van het template.
 

Ben jij een creatieve en commercieel sterke specialist?

We bevinden ons op dit moment in de bouwfase van de Marketing Automation competentie. Dat betekent dat je met ons enthousiaste en gedreven team aan de wieg staat om de organisatie bekend te maken met Marketing Automation. Dus met de voeten in de klei, maar ook vooruit kijken.

 

Jouw andere kwaliteiten:

Minimaal een afgeronde hbo opleiding en 1-3 jaar werkervaring in e-mail marketing;ervaring met Campagne management tools (Selligent is een pré);Ervaring met Google Analytics;Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (must);Creatief en analytisch denkvermogen;Affiniteit met FMCG en commercie;je kunt goed plannen en organiseren, bent nauwkeurig en een echte teamspeler.
 

Spilfunctie binnen digitaal transitieproces bij marktleider in Foodservice

De kans om onderdeel uit te maken van zo’n omvangrijke, digitale, transitie zoals wij nu bij Sligro doormaken, komt niet vaak voorbij. En jij kunt daar een belangrijke rol in spelen. Onze (digitale) commerciële teams hebben ambitieuze groeiplannen en er zijn dan ook volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Je start met een contract voor bepaalde tijd met de intentie dat om te zetten in een vast dienstverband.

 

Verder kun je rekenen op:

een marktconform salaris;laptop/mobiel, 25 vakantiedagen en een prima pensioenregeling;toegang tot de Sligro Academy waar je verschillende trainingen en (online) workshops kunt volgen, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van nieuwe werkmethodes;gloednieuw, modern kantoor waar iedereen in een positieve sfeer samenwerkt;en natuurlijk krijg je korting op je aankopen bij Sligro.
 

Interesse?

Solliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Heb je vragen? Neem dan contact op met Recruiter Sabine Hemmers via  of shemmers@sligro.nl.

Over Sligro Food Group
Sligro Food Group bestaat uit verschillende foodservicebedrijven. Samen met onze klanten hebben we één belangrijke passie: food. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich daarop kan richten, worden alle bedrijven vanuit ons hoofdkantoor in Veghel ondersteund. Zo kunnen de verschillende bedrijven zich regionaal richten op die passie.

Op het hoofdkantoor werken we intensief samen. Dat uit zich in een professionele en efficiënte organisatie. We zijn trots op onze passie en gezond eigenwijs waar nodig. Kijk hier voor meer informatie over Sligro Food Group.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Brabant - Veghel
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 23 October, Advertentie id: 1271219          49 bezoeken