Junior Recruitment Consultant

contact met mij op 18.59 EUR

Heb jij als commercieel talent onlangs je HBO diploma behaald en sta je open voor een carrière in de arbeidsbemiddeling? Krijg jij energie van contact met mensen en zie jij een kijkje achter de schermen bij bedrijven in de techniek wel zitten? Kom dan werken als Junior Recruitment Consultant bij Qualified People!

Bedrijfsomschrijving

Qualified People bemiddelt al bijna 30 jaar in de techniek. Wij begeleiden technisch talent met veel plezier naar hun nieuwe werkplek bij onze opdrachtgevers in de branches Civiele Techniek, Industriële Dienstverlening, Maritiem & Offshore, Energie, Olie & Gas en Interieurbouw. 

Persoonlijk, plezier en professionaliteit zijn onze kernwaarden en dit stralen we ook uit! We werken samen in een klein commercieel team en er mag zéker gelachen worden. Wij gaan voor het gezamenlijk succes en weten elkaar waar mogelijk te versterken.

Functieomschrijving

Als Junior Recruitment Consultant ga je kennismaken met de wereld van detachering in de techniek. Je wordt begeleid door een senior consultant binnen één van onze branches. Je leert de opdrachtgevers kennen en verdiept je in de diverse functies binnen de techniek. We nemen je mee in het hele wervingsproces, van vacatures opstellen, profielen beoordelen tot interviewtechnieken, onderhandelingen en de ins & outs van onze database (Carerix). Het uiteindelijke doel: de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Ondertussen bouw je met jouw commerciële- en social media skills aan je netwerk. Je gaat langs bij de klant of medewerker voor een werkbezoek of je bezoekt een vakbeurs. Verder denk en werk je mee aan het continue verbeteren van marketingstrategieën en interne processen.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?

Je bent communicatief sterk, enthousiast en ondernemend en hebt een passie voor techniekJe bent een netwerker en krijgt energie van contact met mensenEen afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Techniek, Commerciële Economie of Hospitality ManagementInzet van social media kent voor jou geen geheimenBeheersing van de Nederlandse taal is een must, van de Engelse taal gewenst

Arbeidsvoorwaarden

Wat kan jij als Junior Recruitment Consultant bij Qualified People verwachten?

Een leertraject richting een zelfstandige rol binnen een eigen brancheEen bruto maandsalaris tussen de € 2.700,- en € 3.200 o.b.v. 40-urige werkweekEen compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronderPensioenregeling, 25 verlof- en 10 ATV dagenLaptop en mobiele telefoonAantrekkelijke bonusregelingLeuke teamactiviteiten, zoals borrels en een jaarlijks personeelsuitje (als dat weer kan)De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen

Sollicitatieprocedure

Word je enthousiast van dit functieprofiel van Junior Recruitment Consultant?  Upload je CV en motivatie, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie neem je contact op met Jasper van der Graaf via telefoonnummer 0646440678. Vacaturenummer: 10056.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 30 December
Advertentie id: 1301324
    [ ]     46 bezoeken