Kawasaki ER 6 F

3.300 EUR

Hierbij verkoop ik mijn Kawasaki ER 6 f. De motor verkeert nog in uitstekende conditie, doordat ik er altijd zuinig mee ben omgegaan. Doordat deze motor een van de weinige motoren is die teruggevoerd kan worden naar een A2 rijbewijs, is hij uitermate geschikt voor iemand met een A2 rijbewijs. Het is dus bij uitstek een geschikte motor voor beginnende motorrijders die op termijn een zwaardere motor mogen berijden. Hieronder staan nog een aantal specificaties van de motor beschreven.

- Het bouwjaar van de motor is 2006 en de kilometerstand ligt nog onder de 20.000 (op het moment van schrijven 19.972).

- Verder heb ik er begin 2022 een nieuwe accu in laten zetten.

- Ook heeft de motor altijd droog gestaan.

- Bij aankoop van de motor bij Barbier motorsport heb ik de motor laten begrenzen door hetzelfde motorbedrijf. Hierbij is de motor teruggevoerd van het originele vermogen (53 KW, 72 PK) naar 25 KW (34 PK). Hiervan heb ik een uitdraai meegekregen waarop staat dat hij wettelijk begrensd is. Ik heb de motor in het voorjaar van 2020, tijdens het uitvoeren van de kleine beurt, terug laten voeren naar het originele vermogen. Echter heb ik het onderdeel waarmee de begrenzing is uitgevoerd (alsmede het bewijs) allebei nog in bezit.

- Uniek detail van deze motor is de oranje belijning die rond de velgen lopen.

- In het voorjaar van 2020 heeft de motor nog een kleine beurt gekregen, waarbij alles is nagekeken en gecontroleerd (remschijven, banden profiel, banden spanning, verlichting en ketting smeren & spannen). Daarnaast is de olie vervangen en is er een nieuw oliefilter geplaatst. Alle papieren van het onderhoud zijn aanwezig. Na het uitvoeren van de onderhoudsbeurt heeft de motor nog maar heel weinig kilometers gemaakt (ongeveer 500).

Locatie: Groningen - Groningen
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 24 juli, Advertentie id: 1284532          75 bezoeken