Kawasaki Z1000 2018, BTW motor. Absoluut koopje

12.250 EUR

Eindejaars knaller voor de snelle beslisser die een absoluut koopje zoekt; nú slechts € 10.995,- !

Wegens inruil verkregen en omdat we het toch liever bij BMW en Ducati houden.

Dé Fighter van Kawasaki: de Z1000! Uitgevoerd in Emerald Blazed Green / Metallic Carbon Gray. Alleen voor de naam van de kleuren zou je hem al willen hebben... Dit Sugomi design beschikt over een 142 PK 4 cilinder krachtbron met een koppel van 111 Nm dat al bij 7300 rpm beschikbaar is. Voorzien van korte kentekenplaat houder en MIVV Suono zwarte dempers. BTW motor; zakelijke rijders kunnen de BTW verrekenen. Getoonde prijs is incl BTW


Motorhuis Zwolle is hét kloppend Ducati en BMW hart van Zwolle en wijde omstreken. In de werkplaats zijn alle nodige kennis, apparatuur en expertise in huis om uw motor in topconditie te houden. In de showroom vindt u een ruime selectie van de diverse modellen en wat we niet hebben staan zoeken we voor u op.

Motorhuis Zwolle onderscheidt zich door service, kwaliteit, betaalbaarheid en oog voor detail. Uw wensen staan centraal en we streven naar 100% tevredenheid. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

(Gedeeltelijke) financiering van de aan te schaffen motor is mogelijk. Deze loopt via numotorrrijden.nl.

Motorhuis Zwolle
George Stephensonstraat 5
8013 NL Zwolle
038-460 8792
Wij zorgen er voor dat de motoren die we aanbieden in een mooie gepoetste staat zijn. Een proefrit is daarom mogelijk bij intentie tot aankoop en bij droog weer en wegdek.

Voor alle aanbiedingen geldt: prijswijzigingen voorbehouden en zo lang de voorraad strekt. Er is pas sprake van verkoop als de (aan-)betaling is.

Locatie: Overijssel - Zwolle

Toegevoegd op 16 dagen geleden en vervalt op 5 June
Advertentie id: 977971
    [ ]     154 bezoeken