Kobo elipsa nieuw in doos met een kobo pen en hoes bon

300 EUR

Elke ereader kan verzonden worden ik werk alleen niet met kopersbescherming en kan het anders niet uitzetten ivm met het zeer grote aantal oplichters kan ik het bij geen enkele reader uitzetten en marktplaats wil liever dat de verkoper word opgelicht wat me al twee keer is gebeurd.

Dus ophalen of gewoon even naar mijn account kijken en vertrouw je het niet dan even verder zoekenOmschrijving
Één eReader. Eindeloze ideeën.

Neem afscheid van conventioneel papier en verbreed je horizon met een intuïtieve ervaring voor het maken van notities en een groot 10,3" touchscreen. Gebruik de Kobo Stylus om notities te maken in eBooks en PDF-bestanden. Bovendien kun je ook eigen notitieboekjes maken waarin je jouw notities in een handomdraai kunt omzetten in duidelijke, getypte tekst en je notities buiten je apparaat kunt exporteren. Met 32 GB opslagruimte neem je meer boeken mee dan er ooit in een tas zouden passen. Wil je naar een verhaal luisteren? Kies dan voor Kobo luisterboeken met draadloze Bluetooth-technologie (in bepaalde landen beschikbaar, draadloze koptelefoon of luidspreker met Bluetooth-functie vereist). En als je even wilt pauzeren, sluit dan eenvoudig de SleepCover om de Kobo Elipsa te beschermen en in de slaapstand zetten. Kobo Elipsa is een boek, notitieblok en boekwinkel in één, gecombineerd met alles wat je nodig hebt om je ideeën werkelijkheid te maken.

Leg oneindig veel ideeën vast

Kobo's grootste 10,3" niet-spiegelende touchscreen heeft als eerste Carta 1200 E Ink-technologie voor een snellere weergave, sneller pagina's omslaan en meer contrast. Als het donker wordt, kun je de helderheid aanpassen met ComfortLight om beter te kunnen lezen en schrijven of probeer de donkere modus met witte tekst op een zwarte achtergrond.

Markeer tekst in je eBooks en documenten

Met de Kobo Stylus wordt lezen en aantekeningen maken in non-fictie boeken, essays of bijvoorbeeld huiswerkopdrachten een fluitje van een cent. Gebruik de Stylus voor onderstrepen, omcirkelen of markeren. Schiet je een idee te binnen? Schrijf het eenvoudig op in de marges. Maak eBooks en PDF-bestanden helemaal eigen met functies om makkelijk notities op te slaan, te organiseren en te zoeken.

Maak je eigen multifunctionele notitieboek

De ingebouwde notitiefunctie van de Kobo Elipsa biedt ruimte voor al je aantekeningen, ideeën en to-do-lijstjes. Zet je handschrift met slechts één tik om in getypte tekst en orden eenvoudig lijstjes en vormen.

Importeer en exporteer met Dropbox-ondersteuning

Importeer eenvoudig documenten en exporteer notities in het door jou gewenste bestandstype - om te delen met collega's, klasgenoten of anderen.

Neem al je notities, PDF-bestanden en boeken overal mee naartoe

Je boekentas kan voortaan thuis blijven. De Kobo Elipsa heeft 32 GB opslagruimte: vier keer zoveel als de meeste eReaders.

Geniet van de voordelen die alle Kobo eReaders je bieden

Ontdek de miljoenen eBooks in de Kobo Shop en lees online artikelen die je in Pocket hebt opgeslagen direct op de Kobo Elipsa. Lees zonder afleidingen en word helemaal één met je ideeën – geen storende meldingen, alles draait om jou en je eReader.

Schrijf je gedachten en ideeën op

Met de Kobo Stylus kun je direct op de pagina schrijven, net zoals met een pen op papier. De Kobo Elipsa past de dikte van je handschrift aan, afhankelijk van hoeveel druk je uitoefent. Makkelijk wissen en markeren met handige knoppen.

Zet je eReader in de perfecte hoek

De Kobo Elipsa SleepCover is speciaal ontworpen om je eReader op de optimale hoogte neer te kunnen zetten voor schrijven en lezen. En als je de SleepCover sluit, wordt de eReader automatisch in de slaapstand gezet. Dankzij de magnetische sluiting kan de omslag gemakkelijk worden geopend en heb je plek om de Kobo Stylus neer te leggen en te bewaren.

Specificaties
Meer informatie
MerkKobo
Schermdiagonaal (inch)10.3
Schermresolutie1404x1872
TouchscreenJa
KleurenschermNee
File formaat e-bookEPUB
Blue light filterNee
Opslagcapaciteit (GB)32
GeheugenkaartlezerNee
AchtergrondverlichtingJa
WoordenboekJa
Geintegreerde e-book winkelJa
WiFiJa
BluetoothJa
Geschikt voor audioboekenJa
VoorleesfunctieNee
Hoogte (mm)193
Breedte (mm)227.5
Diepte (mm)7.6
Gewicht (kg)0.38
KleurZwart
Levensduur batterij (mAh)2400
TypenummerN604-KU-BK-K

Locatie: Overijssel - Enschede

Toegevoegd op 26 dagen geleden en vervalt op 14 June
Advertentie id: 1908314
    [ ]     31 bezoeken