Koning operator gezocht

contact met mij op 21.2 EUR

Word jij operator bij één van de grootste Europese food verpakkingsbedrijven? Dan kom ik graag in contact met jou!

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is één van Europa’s grootste in food gespecialiseerde co-packers en zit gevestigd in omgeving Tholen. In opdracht van grote merkeigenaren (zoals KraftHeinz, Unilever, Nestlé en Mars) alsook voor vooraanstaande retailers wordt een breed scala voedingsmiddelen ingekocht en verpakt. Tussen de 90 en 120 enthousiaste medewerkers verpakken jaarlijks ruim 350 miljoen producten op ruim 42 verschillende verpakkingslijnen.

Functieomschrijving

Als operator ben je een allround inzetbaar en houd jij je bezig met o.a.:

Zelfstandig instellen en bedienen van verpakkingsinstallaties;Uitvoeren van productieorders volgens de voedselveiligheidsvoorschriften;Het uitvoeren van kwaliteits- en CCP-controles;Registratie van kwaliteitsmetingen en productiecijfers;Je zorgt voor een zo hoog mogelijke efficiency van de aan jou toegewezen verpakkingslijnen tegen de best mogelijke kwaliteit;Je stuurt één of meerdere packing employees aan die diverse werkzaamheden verrichten bij de verpakkingslijn(en);Het verhelpen van eenvoudige technische verstoringen en assisteren van de technische dienst;Het ombouwen van je productielijn, zodat deze klaar is voor het verpakken van een nieuw product.

Functie-eisen

Van een operator wordt er verwacht dat jij zelfstandig aan het werk kan. Om dit zonder problemen te kunnen doen breng je natuurlijk de nodige technische kennis en werkervaring mee en voldoe jij aan de volgende punten:

Minimaal mbo-niveau door opleiding of werkervaring;Relevante werkervaring als operator, bij voorkeur in een vergelijkbare organisatie;Bereidheid om in 2-ploegendienst te werken (ochtend 7-16u / middag 16-24u).

Arbeidsvoorwaarden

Jouw potentiële nieuwe opdrachtgever en wij als Covebo vinden het belangrijk dat jij happy bent met je nieuwe baan. Naast een baan voor een langdurige periode bieden wij jou ook nog graag de volgende zaken aan:

Een marktconform salaris van €2600 - €2900 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring. Exclusief ploegentoeslag van 10% bij 2-ploegendienst;Reiskosten worden vergoed a €0,19,- per kilometer;25 vakantiedagen per jaar / vakantietoeslag 8,33%;Een fulltime dienstverband;Een contract via Covebo dat na een bepaalde periode wordt omgezet naar een vast contract bij de opdrachtgever;Mogelijkheid tot een auto van Covebo voor woon-werk verkeer;Werkkleding van de opdrachtgever óf van Covebo;Certificaten behalen via Covebo (o.a. VCA);Wekelijkse of 4 wekelijkse betaling;Een vast contactpersoon vanuit Covebo die alles voor je regelt.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Zeeland - Poortvliet
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 2 May, Advertentie id: 1484097          67 bezoeken