Kunststof design kinder fauteuil, little queen of love

295 EUR

De Little Queen Of Love fauteuil is de versie voor de kleintjes van de geliefde Queen Of Love, een van de meest populaire meubelen voor het internationale publiek van de door Moro en Pigatti gesigneerde collectie van het Italiaanse merk Slide.
Mode met een absoluut 'koninklijk' ontwerp, de fauteuil heeft dezelfde lijn als de fauteuil maar met kleinere afmetingen geschikt voor kinderen. De kleurrijke structuur, rijk aan heldere ornamentele details, herleeft de barokke stijl, maar op een moderne manier dankzij de polyethyleen constructie die het perfect maakt voor het creëren van een speelse en originele ruimte zowel in de woonkamer als in de tuin of op een terras.

Veel meer dan een eenvoudige fauteuil, zal Little Queen Of Love de kleine ster zijn in elke kamer die hij inneemt en zal elk kind dat erop zit tot koning of koningin kronen!

ProduceShop selecteert voor elke categorie alleen de beste producten op basis van kwalitatieve en esthetische kenmerken met als doel alleen artikelen op de markt te distribueren die volledig voldoen aan de behoeften van haar klanten.

Technische kenmerken:

Afmetingen: 76 x 70 x 83 cm (breedte, diepte, hoogte)
Zithoogte: 32 cm
Gewicht: 9 kg
100% Made in Italy kwaliteitsproduct
Materiaal: weerbestendig polyethyleen
Comfortabele stoel met comfortabele armleuningen
Fauteuil geschikt voor binnen en buiten
Perfect voor huishoudelijke en openbare binnen- en buitenomgevingen
Solide, robuust en gemakkelijk schoon te maken
Geschikt voor privé en intensief gebruik
Moderne en barokke stijl
Ontwerp van liefde, Moro en

Locatie: Zuid-Holland - The Hague
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 24 juli, Advertentie id: 1285214          64 bezoeken