Kwaliteitscontroleur

contact met mij op 19.77 EUR

Bedrijfsomschrijving

Een groeiende vestiging in De Kempen met een krachtige moedermaatschappij. Deze organisatie bevindt zich in de technische branche. Ze bewerken hier onderdelen voor met name de automotive industrie.
Hier wordt veelvuldig geïnvesteerd in nieuwe machines. Binnen de organisatie heerst een informele, betrokken werksfeer. Hier hebben ze een open deuren beleid, iedereen is gelijk aan elkaar.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in de regio De Kempen zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je gaat werken in een 2-ploegendienst.
Je werkzaamheden zullen bestaan uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles, beoordelen van producten en in overleg oplossen van problemen bij afwijkingen aan producten, werkwijze of instructies. 

Functie-eisen

Je staat ervoor open om in 2-ploegendienst te werken;Je hebt een technische MBO opleiding afgerond en/of hebt enige technische ervaring;Kennis van technisch tekening lezen;Je bent in staat om kwaliteitscontroles uit te voeren en in overleg problemen op te lossen;Je kunt uitstekend communiceren, bent besluitvaardig, resultaatgericht, accuraat en analytisch.

Arbeidsvoorwaarden

Een vaste baan met zicht op een contract bij onze opdrachtgever;Een marktconform salaris; 20% ploegentoeslag;Reiskostenvergoeding;Mogelijkheden voor het volgen van trainingen en/of opleidingen;Interne doorgroeimogelijkheden;25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1384174          58 bezoeken