Kwaliteitsmanager

contact met mij op 18,2 EUR

Onderdeel zijn van een prachtige organisatie die zich inzet voor een gendergelijke samenleving, waarin mensen zoveel mogelijk gelijke behandeling, gelijke rechten en gelijke kansen krijgen? Dat als kwaliteitsmanager kan bij Atria. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het stroomlijnen van processen.

Bedrijfsomschrijving

Wij zetten ons in voor een gendergelijke samenleving, waarin mensen zoveel mogelijk gelijke behandeling, gelijke rechten en gelijke kansen krijgen. Mensen voelen zich verbonden met elkaar, zodat de lang bevochten mensenrechten daadwerkelijk in praktijk worden gebracht. Dit doen we door wereldwijd één van de oudste collecties en archieven over vrouwen en gender te verzamelen, te beheren en te delen.

Het archief en de bibliotheek van Atria bestaan sinds 1935 en deze historische collecties vormen een belangrijk onderdeel van Atria. Onze collectie bestaat uit tijdschriften, biografische knipselmappen, boeken, brochures, rapporten, scripties, Oral History interviews, beeld en audio items, objecten en documentatiemateriaal. De komende jaren zijn zowel reguliere digitalisering als duurzame digitale archivering belangrijke speerpunten. Atria neemt zoveel mogelijk deel aan landelijke en internationale digitaliseringsactiviteiten en probeert op innovatieve wijze bij te dragen aan de actuele beschikbaarstelling van haar (erfgoed)materiaal.

Ons motto ‘Sharing the past, debating the present and creating the future’ helpt hierin het verleden aan het heden te koppelen en de toekomst te creëren. Dit doet Atria op nationaal en internationaal niveau met een team van ongeveer 35 medewerkers.

Interesse in deze functie solliciteer dan vóór 17 januari 2022. Je treedt direct in dienst bij Atria.

Een assessment maakt onderdeel uit de van de procedure.

Functieomschrijving

Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het uniformeren van bestaande processen binnen de gehele organisatie;Je gaat uitvoering geven aan het zakelijke, financiële en organisatorische beleid op basis van de missie, visie en strategie van Atria. Dit doe je onder verantwoordelijkheid van de algemeen directeur en in nauwe samenwerking met het lijn- en programmamanagement;Ondersteunend aan de bedrijfsvoering: Financiën, fondsenwerving, marketing, interne communicatie, automatisering, HRM, legal, facilitair;Je fungeert als aanjager van projectmatig werken en bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van organisatie- en cultuurontwikkeling: Verbetering van het functioneren van de organisatie, werkprocessen en de efficiëntie hiervan;Het maken en opvolgen van de jaarplanning in nauwe samenwerking met directie en het management;Plannen van interne opleidingen t.b.v. de benodigde kennis van de medewerkers in overleg met het management;Het faciliteren van rapportages op voortgang en productiviteit;Je hebt een verbindende rol binnen de organisatie tussen de lijn- en projectorganisatie. Je begeleidt en ondersteunt collega's, in het bijzonder de managers van de afdelingen, in het resultaatgericht uitvoeren van de werkzaamheden;In samenwerking met andere stafmanagers vervang je de directeur-bestuurder in diens afwezigheid.

Functie-eisen

Je bent een zakelijke manager die bewezen succesvol heeft gefunctioneerd in een culturele en/of wetenschappelijke organisatie met gedreven professionals;Bekend met projectmanagement technieken zoals Prince2 en Scrum. Je hebt ervaring met projecten met een onderzoek karakter en projectmatig werken met een inspanningsverplichting en resultaatverplichting;Aantoonbare ervaring in bedrijfsvoering met financieel inzicht en managementervaring in een multidisciplinaire werkomgeving;Goede kennis van digitale data en de verwerking hiervan;Het is een pre als je ervaring hebt met een hybride financieringsstructuur, publieke en private financiering en ook bekendheid met een bibliotheek omgeving en/of academische wereld is een pre.
Als persoon

Je bent een strategische, beleidsmatige zelfstandige en kritische denker, maar vooral ook een ondernemende doener met een doortastende resultaatgerichtheid;Je weet mensen te enthousiasmeren en weet als goede netwerker stakeholders aan zich te binden;Een teamplayer en verbinden, die kan luisteren, goed en duidelijk communiceert en informeert en daarmee vertrouwen binnen de organisatie weet op te bouwen en vast te houden.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende rol binnen een prachtige organisatie;Een dienstverband van 36 uur voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging;Een salaris van minimaal €3.142,- en maximaal €4.252,- op basis van 36 uur;Een Individueel Keuze Budget bestaande uit 8,11% vakantiegeld en een dertiende maand van 8,96% en een gedeeltelijke vergoeding van je reiskosten;Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;Met het Loopbaan Budget van 1,5% van je jaarsalaris is het mogelijk om een cursus, training of opleiding te volgen om de ontwikkeling in je functie of op persoonlijk vlak te stimuleren.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 1273973          50 bezoeken