Laser Vago XD

5.250 EUR

Deze Laser Vago met XD-zeilen
wordt aangeboden, omdat we er niet meer in (kunnen) varen. Hij is slechts een paar jaar oud en relatief weinig gebruikt, dus nog in zeer goede staat. In de winter heeft de boot in winterstalling gestaan.

De boot is inclusief waltrailer, dekzeil, wat reservemateriaal en nog zeer goede schoten. Huidige aanschafwaarde is rond € 11.000 bij Sailcenter.

De Laser Vago

De Vago of Laser Vago is een veelzijdige en sportieve tweemanszwaardboot die zowel sportief als recreatief ingezet kan worden.

Voor alle omstandigheden

De Laser Vago is een veelzijdige boot. Ze heeft een uniek Laser-reefsysteem met rolfok waarmee je onder alle omstandigheden kunt zeilen! De polyethyleen romp is nagenoeg onverwoestbaar. De Vago heeft een ruime zelflozende kuip en een hoge giek waardoor de bemanning vrij comfortabel kan zitten. De zeilboot heeft een modern tuigage, waarbij alle trimmogelijkheden perfect gepositioneerd zijn en eenvoudig te verstellen.

Afmetingen

De Laser Vago heeft een lengte van 4,2 meter en is in een paar minuten op te tuigen. Met het éénlijnige gennakersysteem is het hijsen en strijken van de gennaker namelijk zo gebeurd. Het zeiloppervlak van een standaard grootzeil is 8 vierkante meter, maar deze boot heeft een XD-grootzeil van ruim 9 vierkante meter. De XD-gennaker meet maar liefst 13 vierkante meter, de fok nog eens 2,66. De rolfok is standaard, waardoor de boot dus ook als eenmansboot te zeilen is – mits je voldoende ervaring hebt! Wie bovendien ambitie heeft voor wedstrijdzeilen, vindt in de Laser Vago een mooi opstapje naar categorieën zoals de 420 of 49’er, of een andere boot met asymmetrische.

Locatie: Drenthe - Midlaren

Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 10 July
Advertentie id: 1553894
    [ ]     60 bezoeken