Lasser

contact met mij op 19.53 EUR

Voor de warmte hoef jij de zon niet op te zoeken, ook de zonnebril kun jij thuislaten. Jouw laskap is de zonnebril die jij graag gebruikt. Nieuwsgierigheid gewekt? Lees dan snel verder.

Bedrijfsomschrijving

Wil jij, jouw laservaring, in de praktijk verder ontwikkelen of het vak leren van een echte vakman? Jij bent, als lasser, een onmisbare schakel in het productieproces. Aan de hand van de technische tekening, las jij de diverse werkstukken aan elkaar.

Kun je niet wachten en wil jij nu de volgende stap zetten in jouw carrière? Solliciteer dan direct en ik neem binnen één werkdag telefonisch contact met je op!

Functieomschrijving

Bedrijven door heel Nederland hebben je nodig! Ik zoek voor jou de perfecte opdrachtgever voor een lange samenwerking met mooie en uitdagende projecten.

MIG/MAG of TIG? In de buitenlucht of toch binnen op de werkplaats? Graag inventariseer ik deze wensen met jou! 

Functie-eisen

Ervaring met lassen.Afgeronde VMBO/MBO opleiding in de richting van techniek.Zelfstandig tekening lezen.Metaalbewerking als slijpen, zagen, boren etc kunnen uitvoeren.Materiaal kennis van staal / rvs.

Arbeidsvoorwaarden

€2000 - €3000 bruto in de maand.25 vrije dagen + feestdagen betaald.Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden.Een veilige en gezonde werkomgeving.Nieuw bedrijfspand, nieuw machinepark en apparatuur.Afwisselend werk.Mogelijkheid tot overname.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 7 November, Advertentie id: 1367444          56 bezoeken