Lasser (MIGMAG)

contact met mij op 118.31 EUR

Heb jij kennis met het lezen van technische tekeningen en ben jij praktisch ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Oss zijn wij op zoek naar een fulltime Lasser (MIG/MAG). Onze opdrachtgever is ijzersterk in oplossingen. Innoveren, oplossingsgericht denken en ontzorgen zijn daarbij hun krachten. Het is een toonaangevend bedrijf op het gebied van metaal en hun expertise ligt op het gebied van carrosserie-, machine- en bruggenbouw.
Bedrijfsomschrijving

Heb jij kennis met het lezen van technische tekeningen en ben jij praktisch ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Oss zijn wij op zoek naar een fulltime Lasser (MIG/MAG). Onze opdrachtgever is ijzersterk in oplossingen. Innoveren, oplossingsgericht denken en ontzorgen zijn daarbij hun krachten. Het is een toonaangevend bedrijf op het gebied van metaal en hun expertise ligt op het gebied van carrosserie-, machine- en bruggenbouw.


Functieomschrijving

Wat ga je doen?


Als lasser is het jouw taak om aan de hand van orders, zelfstandig samengestelde producten te lassen en deze af te werken. Wij gebruiken hiervoor MIG/MAG lasmachines. Vanuit de teamleider krijg jij taken en wanneer jij de technische tekening leest weet jij hoe je de producten in elkaar moet lassen. Omdat je gestructureerd met een groot aantal verschillende producten werkt, is jouw werkdag altijd leuk en uitdagend.


Functie-eisen

Wat breng je mee?Niveau 2 of 3 lasopleiding of gelijkwaardige certificaten;Je kan technische tekeningen lezen;Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en/of Engelse taal;Je bent praktisch ingesteld en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;Je bent resultaatgericht en ambitieus.

Arbeidsvoorwaarden

Wat verdien jij?


Onze opdrachtgever biedt een leuke baan in een jong bedrijf met enthousiaste vakmensen, een goede beloning voor je werkzaamheden (hanteert de CAO Klein metaal) én geeft uitzicht op een vast contract met continuïteit en stabiliteit.


Sollicitatieprocedure

Interesse?


Wil jij graag werken binnen een jong bedrijf met enthousiaste vakmensen? Reageer dan snel en stuur je cv naar solliciteren@jobinvestment.nl.


http:www.jobinvestment.nl/vacatures/view/lasser-mig/ 
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 828170          538 bezoeken