Lederen biker vesten v.a 44,75 GRATIS VERZENDEN

contact met mij op 17 EUR

Darkshop.nl is een online legerdump met ruim 12,5 jaar ervaring en is uitgegroeid tot een van de grootste online legerdumps van het land. In onze online legerdump kunt u naast legerkleding ook terecht voor o.a legerkisten, bomberjacks, legerbroeken, camouflage kleding, legerjassen en commando truien. Maar we hebben ook leger accessoires zoals camouflagenetten,legertassen, legerverf, bivakmutsen, veldflessen, plunjezakken, bontmutsen, en koppelriemen. Wij verkopen merken zoals 101INC, TF-2215, Fostex Garments, Fostex WW2 Series, Fosco Industries, Sluban, BCB, Swiss Eye, Bollé Tactical, Powertac.

Service
Een dumpshop met service! Goede en snelle service is voor ons erg belangrijk. Zo hebben wij al onze producten in principe op voorraad, waardoor wij vrijwel direct kunnen leveren.
Ook het beantwoorden van vragen en/of klachten zullen altijd door ons serieus genomen worden. Alle medewerkers hebben de aanwezige kennis op het gebied van Security, outdoor en airsoft. Tevens zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel.org.


Hoe kan ik betalen?
iDeal
PayPal
Vooruit betalen
Mister Cash (Belgïe)
AfterPay (Achteraf betalen met acceptgiro geldig in Nederland & België)
Creditcard


Niet goed geld terug
Bij alle bestellingen bij de Darkshop geldt een bedenktijd / zichttermijn van 14 dagen. Gedurende deze termijn mag je de producten bekijken en beoordelen of de producten aan je verwachtingen voldoen.

Als je niet geheel tevreden bent over een product mag je het binnen deze termijn naar ons terugsturen.

Darkshop is aangesloten bij Thuiswinkel.org zodat u zeker bent van uw bestelling.

Darkshop
Statenweg 10
5427HC
Boekel
(+31) 0493

Locatie: Noord-Brabant - Boekel
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 25 juli, Advertentie id: 1190284          50 bezoeken