Leerling werkvoorbereider BBL

contact met mij op 22.21 EUR

Heb jij je mbo-niveau 3 diploma in de richting van techniek (bijna) op zak en ben jij toe aan een vervolg stap in jouw technische carrière? Dan is de functie als leerling werkvoorbereider echt iets voor jou! In dit BBL traject word jij in de praktijk opgeleid tot werkvoorbereider. Belangrijk werk dus, want bij jou begint het project en ligt de basis voor succes!

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Leeuwarden, maar is wereldwijd actief. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van tankinstallaties die voornamelijk zijn gemaakt van RVS of koper. Als leerling werkvoorbereider word je onderdeel van de afdeling werkvoorbereiding en kom je terecht in een fijn en hecht team. Vanwege de korte lijnen heb je naast je collega’s op kantoor ook veel contact met de monteurs en projectmanagers, jullie doen het namelijk echt samen en iedereen is bereid om elkaar te helpen. Elke ochtend starten jullie gezamenlijk op om de dag te bespreken. Daarnaast staat er regelmatig een uitje op de planning. Naast hard werken aan mooie projecten is werkplezier namens net zo belangrijk!

Functieomschrijving

Als leerling werkvoorbereider ga jij vier dagen in de week aan de slag bij een bedrijf in Leeuwarden dat is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van diverse tankinstallaties en de daarbij behorende koeltechnische installaties. De andere dag van de week ga jij naar school waar jij de opleiding werkvoorbereider installaties gaat volgen op MBO niveau 4.

Op de werkdagen ga jij onder goede begeleiding van een ervaren werkvoorbereider mee helpen met het organiseren en coördineren van diverse projecten. Belangrijk werk, want jij zorgt ervoor dat de monteurs goed hun werk kunnen doen en de projecten na behoren worden opgeleverd. Op basis van de wens van de klant en de aangeleverde documenten, bepaal jij welke tanks er geplaatst moeten worden. Jij berekent wat er nodig is aan materiaal, machines, gereedschappen, mankracht en tijd. Op basis daarvan maak jij een planning en bestel jij wat er nodig is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de juiste werkinstructies, denk je mee met het ontwerpt, stel je begrotingen op en heb je contact met de monteurs, projectmanagers, klant en eventuele onderaannemers. Dit doe je voornamelijk vanuit de werkplaats in Leeuwarden, maar af en toe bezoek je ook de projecten om te kijken hoe alles verloopt. Kortom een diverse technische functie waar geen enkele dag hetzelfde is!

Functie-eisen

Jij hebt (bijna) je mbo niveau 3 opleiding afgerond in de richting van constructie, WTB of installatietechniek afgerond en jij wilt graag verder leren tot werkvoorbereider. Daarnaast neem je het volgende mee:

Jij hebt passie voor techniek en vindt het leuk om dingen te regelen!Samenwerken en diversiteit in je werk! Daar krijg jij energie van!Je bent leergierig en vindt het niet erg om 1 dag in de week naar school te gaanJij houdt er van om nauwkeurig te werken en kan goed overweg met computersErvaring in eet technische (metaal)omgeving is geen vereiste maar wel mooi mee genomen!
Woon jij in Leeuwarden of omgeving en ben jij toe aan een vervolg stap in jouw technische carrière? Solliciteer dan vandaag nog op deze gave functie! Heb je vragen over de inhoud van de vacature? Neem dan eerst even contact op met Leonie via telefoonnummer: 06148 202 32.

Volg jij al een opleiding tot werkvoorbereider en ben jij op zoek naar een BBL werk en leerplek? Solliciteer dan ook!

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris tussen €1800 & €2800 per maand (afhankelijk van leeftijd en studiejaar)Op kosten van Maintec je MBO niveau 4 diploma halenSalarisdoorbetaling op je schooldagEen contract voor de duur van je opleiding en daarna een vast contractReiskosten regeling ook als je met het OV gaat!25 vakantiedagen per jaarGoede begeleiding van een ervaren werkvoorbereider in de praktijk en een eigen Maintec coachEen baan met toekomstperspectief en vele doorgroeimogelijkhedenDe mogelijkheid om op kosten van Maintec naast je MBO opleiding diverse cursussen of trainingen te volgen om je te ontwikkelen tot een technisch specialistWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Friesland - Leeuwarden

Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 10 July
Advertentie id: 1554865
    [ ]     60 bezoeken