Ligplaatsen in de Oesterhaven aan het Veerse Meer, Zeeland

contact met mij op 20.51 EUR

Onze gezellige, kleinschalige jachthaven is de eerste haven vanaf de Zandkreeksluis, de verbinding met de Oosterschelde.

Momenteel hebben wij nog enkele ligplaatsen beschikbaar voor boten van 12 tot 18 meter.

De Oesterhaven is gebouwd in het mooie en schone Veerse Meer, Hierdoor heeft u vanuit uw ligplaats een prachtig uitzicht over het water. Elke ligplaats heeft een eigen elektra aansluiting
en de drinkwaterslang is altijd in de buurt. In het centraal gelegen sanitair gebouw vind u warme douches, toiletten en afwasvoorzieningen. Wifi is op het gehele terrein beschikbaar.

Op diverse plaatsen op en aan ons ruime grasveld zijn zitjes en loungebanken geplaatst waar uw kinderen naar hartenlust kunnen spelen, terwijl u aan het genieten bent van uw borrel of diner bij ondergaande zon. In onze 4-persoons blokhutten, kunnen ook uw gasten komen meegenieten. Daarnaast is het ook mogelijk om zonder vaarbewijs een motorboot of Polyvalk te huren, waarmee u een dag het Veerse Meer en de eilandjes kunt gaan verkennen en kunt u bij ons terecht voor zeillessen.
Na een korte wandeling kunt u bij Supermarkt De Veerse Kreek terecht voor verse broodjes in de ochtend en al uw dagelijkse boodschappen. Op loopafstand vind u ook diverse restaurants, een midgetgolfbaan en een watersportwinkel met jachtservice.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze jachthaven, waarbij wij samen met u de mogelijkheden bespreken.Websitewww.oesterhaven

Locatie: Zeeland - Wolphaartsdijk
Toegevoegd op 14 dagen geleden en vervalt op 10 March, Advertentie id: 1435765          33 bezoeken