Lijnoperator dagdienst

contact met mij op 19.77 EUR

Zoek jij als operator een uitdagende functie binnen dit mooie familiebedrijf? Reageer dan snel op deze vacature!

Bedrijfsomschrijving

Bij jouw toekomstige werkgever in Zeewolde werk je in een moderne productie-omgeving, waarbij je productie draait met een bijna volledig geautomatiseerd machinepark. Daarnaast is zij groeiende en een grote naam binnen de voedingsmiddelenindustrie. In de fabriek in Zeewolde worden dan ook diverse producten geproduceerd die zowel terug te zien zijn in de Retail als in de medische sector én dat in de gehele BeNeLux!

Functieomschrijving

Als operator in de voedingsmiddelenindustrie ben je samen met je collega’s dagelijks verantwoordelijk voor het gehele productieproces, waarbij het de bedoeling is dat je uiteindelijk iedere machine zelfstandig gaat bedienen: van de mengerij tot aan de verpakkingsafdeling.

Daarnaast ga jij je bezig houden met het:

ombouwen;instellen;controleren;
van deze machines én de eindproducten, en verhelp je (kleine) storingen zelfstandig, zodat de productie continue kwaliteitsproducten kan blijven maken.

Goed om te weten: deze functie is in dagdienst, van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Functie-eisen

Je hebt relevante werkervaring opgedaan als operator binnen de voedingsmiddelenindustrie, waar je voornamelijk hebt gewerkt met een geautomatiseerd machinepark.Je bent gemotiveerd, hebt de drive om nieuwe dingen te leren en bent trots op je werk als operator.Je hebt oog voor detail en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel als het gaat om hygiëne. Een HACCP of ISO certificaat is hierop een mooie aanvulling.Van nature ben je technisch ingesteld en je draait je hand er niet voor om, om een machinelijn om te bouwen of kleine storingen te helpen.Je bent een stabiele kracht die op zoek is naar een mooie nieuwe uitdaging voor de langere termijn.

Arbeidsvoorwaarden

Direct in dienst op basis van Werving & Selectie;€ 2.300 tot € 2.800 bruto per maand;Reiskostenvergoeding;8% vakantiegeld;26 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;Pensioenregeling;Je krijgt intern de mogelijkheid tot het behalen van bepaalde certificaten!

Sollicitatieprocedure

Heb jij de nodige kennis in huis en ben jij geïnteresseerd in deze baan? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Stap 1. Solliciteer op deze baan via de sollicitatieknop
Stap 2. Wij bellen je voor een telefonische kennismaking
Stap 3. Een persoonlijke kennismaking met FlevoDirect
Stap 4. Wij stellen je voor aan je nieuwe werkgever
Stap 5. Je gaat op gesprek bij je nieuwe werkgever
Stap 6. Je krijgt de baan aangeboden

Nog niet “klaar” om te solliciteren en wil je nog iets weten?
Geen probleem! Bel ons op 036-521 81 60, stel je vraag via WhatsApp op 06-391 84 706 of e-mail zeewolde@flevodirect.nl. Wij geven graag antwoord op al je vragen.

Omdat wij graag ook van anderen horen hoe goed jij bent in jouw werk, is het een onderdeel van onze procedure om referenties in te winnen en/ of getuigschriften in te zien.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1384172          48 bezoeken