Locatie beheerder Mindlabs

0,30 EUR

Wat je gaat doen
Ben jij communicatief sterk en representatief? Kun jij goed zelfstandig werken en steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vebego Facility Solutions is op zoek naar een Locatiebeheerder voor het gebouw Mindlabs in Tilburg. Als Locatiebeheerder ben jij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en verschillende organisaties die in het gebouw gehuisvest zijn. Het gevoel van verantwoordelijkheid is zeer aanwezig en het werk is zeer gevarieerd.

Als Locatiebeheerder ben jij het gezicht van Vebego op locatie en ben je de oren en ogen van de eigenaren van het gebouw. Je zorgt dagelijks voor een fijne omgeving voor medewerkers, studenten en bezoekers van dit prachtige gebouw. Je draagt zorg voor de dienstverlening die wordt aangeboden vanuit de eigenaar. Denk hierbij aan meldingenbeheer, storingsopvolging, uitgifte van toegangspassen, camerabewaking, evenementen begeleiding, BHV en nog veel meer. Je bent het operationele aanspreekpunt voor medewerkers, huurders en leveranciers en zorgt voor (sociale) veiligheid in het gebouw.
Wat we je bieden

Wij bieden jou plezier in je werk met veel afwisseling en uitdaging bij een jonge organisatie. Naast sportieve zomerbarbecues, vrolijke kerstfeesten en pakkende bedrijfsuitjes bieden wij jou een salaris van €13,50 per uur. Het betreft een functie voor bepaalde tijd met uitzicht op meer. Ook zijn er op termijn ontzettend veel doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. En natuurlijk de mogelijkheid om fulltime aan het werk te gaan!
Functie-eisen

Je hebt minimaal een MBO-diploma. Je bent sociaal en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent in het bezit van een VCA-diploma en in staat om volgens de VCA-richtlijnen te werken (of bereid deze te behalen). Je bent BHV opgeleid of bereid om dit te behalen. Verder ben je beschikbaar voor 40 uur verdeeld over maandag tot en met vrijdag tussen 07.30-22.30 uur. Het rooster wordt in overleg bepaald. Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg.
Over het bedrijf

Mindlabs is een locatie achter het station in Tilburg. Een gebouw dat in opdracht van de gemeente Tilburg en de Fontys Hogeschool is gebouwd. Het gebouw is bedoeld om onderwijs en ondernemingen bij elkaar te brengen op het gebied van ICT (AI) en journalistiek. Het gebouw sluit aan bij de LocHal, een locatie met daarin o.a. De bibliotheek van Noord-Brabant, vergaderruimte en horeca. Het Mindlabs-gebouw bestaat uit twee delen.
Salarisomschrijving

13 - 15
Websiteklik hier voor meer.

Locatie: Gelderland - Putten

Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562776
    [ ]     65 bezoeken