Luxe, hippe tuinset Eettafel, eetstoelen, tuinkleed

699 EUR

Direct te koop aangeboden:

Zeer luxe en hippe tuinset. Deze set is de volmaakte toevoeging aan iedere tuin!

De set bestaat uit: "OASIQ" eettafel, 2 "Furniture Lab" eetstoelen, "Pappelina" tuinkleed.

De OASIQ 100X100 Reef tuintafel is een ware eyecatcher in iedere tuin. Deze robuuste, weerbestendige en prachtige tafel is vervaardigd uit een aluminium, wit gepowdercoat onderstel om een leven lang mee te gaan. Het tafelblad is gemaakt van duurzame Teak houten planken. Afmetingen 100X100cm. Oasiq staat bekend om zijn luxe producten en bijbehorende luxe uitstraling.

De tafel wordt aangevuld door deze bijpassende 2 eetstoelen van het bekende Furniture Lab. Deze Furniture Lab Tri Chairs vormen dé perfecte aanvulling op de Oasiq tafel. Deze stoelen zitten geweldig, zijn zeer robuust en weerbestendig en gaan ook een leven lang mee! Bovendien zien ze er fantastisch uit, niet het minst belangrijk :-) Ze zijn vervaardigd uit aluminium en ook wit gepowdercoat.

Om de set helemaal af te maken en het geheel mooi af te stylen, komt deze set nog met het Pappelina tuinkleed.
Dit Svea Mud metallic en Mud is een luxe plastic vloerkleed van Pappelina met een mooie mix van mat en metallic pvc.
De combinatie van het matte roze en metallic lila lint geeft het Svea vloerkleed warme en levendige kleuren. Het Pappelina Svea vloerkleed is bijzonder omdat er een metallic en een mat lint gebruikt wordt. De twee verschillende kleuren geven het kleed een subtiele glans.

De set is ongeveer een jaar oud, dat wil zeggen 1 zomer gebruikt en 1 winter in de schuur gestaan. Ondanks dat dit niet nodig is bij deze set, hebben we deze set toch in de winter binnen gezet omdat we deze niet gebruikten in de winter en het de duurzaamheid ten goede komt. Vandaar dat de set er nog steeds zo goed uit ziet. 

1 van de planken van het eettafelblad is beschadigd geraakt omdat hier een dakpan op is gewaaid. Deze is door een Oasiq vakman professioneel gerestaureerd en de schade is hierdoor amper zichtbaar.

Wegens verhuizing naar het buitenland bieden wij deze set direct te koop aan, zodat u er nog vele jaren van kunt genieten zoals wij dat afgelopen zomer hebben gedaan!

De nieuwprijs van de set bedraagt: €1.980,-
Wij bieden de set aan voor €699,- en is hiervoor direct op te halen in Overveen. 

Bij interesse of vragen over de set kunt u mailen, bellen/whatsappen is!

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 1 dag geleden en vervalt op 30 December
Advertentie id: 1301192
    [ ]     73 bezoeken