Maintenance Engineer

contact met mij op 18.59 EUR

Heb jij een analytische kijk en balanceer jij tussen kwaliteit, ontwerp en onderhoud en weet jij dit te vertalen naar concrete oplossingen? Dan komen we graag met je in contact voor de functie van Maintenance Engineer!

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf loopt voorop in nieuwe ontwikkelingen. De techniek wordt steeds belangrijker en zij zijn de aanjagers in nieuwe technologische ontwikkelingen. Ze hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

Functieomschrijving

Als Maintenance Engineer stel je onderhoudsconcepten op en ontwerp je asset management plannen op basis van prestatie-eisen en wensen van de klant. Je draagt zorg voor RAMS en LCC aspecten zodat de toegevoegde waarde van de assets op het gewenste niveau wordt gehouden en de kwaliteit van het ontwerp in balans blijft. Als Maintenance Engineer kijk je kritisch naar het ontwerp en het contract, en stelt jezelf regelmatig de vraag of er voldoende rekening gehouden wordt met de uitdagingen die voorbij komen. Je beheert het asset management systeem. Hierin analyseer je continu of het areaal voldoet, of het nog voldoet aan de gestelde eisen en of de gekozen onderhoudsstrategie aangepast moet worden. Je bepaalt mede welk dagelijks- en ook groot onderhoud moet worden uitgevoerd. Een brede rol waarbij je de onderhoudsexpert bent en zichtbaar impact hebt op het optimaliseren van de levenscyclus van de assets. Deze rol vervul je zowel richting je eigen collega’s op het project als met de externe opdrachtgever.

Functie-eisen

Een afgeronde HBO of WO-opleiding richting techniek (werktuigbouwkunde)Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkebare functie binnen de maintenanceKennis van continue verbeterenKennis van en ervaring met maintenance management systemen en methodieken zoals: RAMS eisen en LCC aspectenCompetenties: proactief, analytisch, gestructureerd, energiek en nauwkeurigYoung professionals en starters met een relevante achtergrond worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende baan met hybride werken, voor 32-40 uur per week met een salaris tussen de €4.000 en €5.200 afhankelijk van jouw ervaringEen arbeidsvoorwaardenpakket waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen per kalenderjaarEen leaseauto, laptop en telefoon van de zaak

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Upload je CV en motivatie, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Qualified People is al 30 jaar actief op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de branches Maritiem & Offshore, Energie, Olie & Gas, Industriële Dienstverlening en Civiele Techniek. Onze expertise ligt met name binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde, E&I, civiele techniek, procestechniek, interieurbouw en HR.

Qualified People stelt haar kandidaten centraal! Alle talentvolle kandidaten krijgen bij ons een zeer persoonlijke benadering en de aandacht die zij verdienen.

Qualified People is een flexibele organisatie en wil, zeker in tijden als deze, het thuiswerken stimuleren. Het werken vanuit huis moet uiteraard bij de functie passen en zal niet voor iedere functie mogelijk zijn. Maar wij willen graag met je meedenken en meewerken aan mogelijkheden en oplossingen.

Voor meer informatie neem je contact op met Richard Bekooij via telefoonnummer
0182 - 555 151. Vacaturenummer: 10088.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 30 December
Advertentie id: 1301332
    [ ]     72 bezoeken