marketing amp communicatie medewerker bouw fulltime

contact met mij op 22.32 EUR

De afdeling Marketing bestaat, inclusief deze functie, uit drie personen. Ter uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige:MARKETING COMMUNICATIE MEDEWERKER Onze functie:Als Marketing Communicatie medewerker...

Functieomschrijving

 

 

De afdeling Marketing bestaat, inclusief deze functie, uit drie personen. 

Ter uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige:
MARKETING COMMUNICATIE MEDEWERKER

Onze functie:
Als Marketing Communicatie medewerker houd je je bezig met onze online marketing. Jij bent verantwoordelijk voor het monitoren van de statistieken van de websites (Google Analytics) en de social media kanalen. Je helpt je collega’s met het coördineren van het bedrijfsmagazine en de interne nieuwsbrief. Hiervoor gebruiken we Mailchimp. Ook schrijf je advertentieteksten en reclameteksten. Je helpt mee beurzen te organiseren en bent ook aanwezig tijdens de beurzen. Je beheert onze vacatures op onze eigen website en via externe partijen. Daarnaast help je mee content te creëren op social media kanalen, zoals LinkedIn, Facebook en Youtube. Waar nodig ondersteun je je directe collega’s.

Wij zoeken:
Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een aanpakker. Je hebt een MBO+ / HBO werk- en denkniveau en een opleiding afgerond op het gebied van Marketing en/of Communicatie. Daarnaast heb je een paar jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Verder heb je kennis van Google Analytics, social media, websites, Mailchimp en andere (online) marketing gerelateerde zaken. Je werkt zelfstandig en toont eigen initiatief. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent creatief en in staat zelf nieuwe ideeën te ontwikkelen. Verder ben je analytisch en heb je een klantgerichte en commerciële instelling. Je bent 32 - 40 uur per week beschikbaar en hebt een goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal en bij voorkeur ook van de Duitse taal. Heb je daarnaast ook nog ervaring met fotografie en film, dan voldoe je helemaal aan het profiel van onze ideale kandidaat.

 

Wij bieden:
Een uitdagende job bij een jong en dynamisch bedrijf met korte communicatielijnen en binnen een enthousiast en gedreven team.  Je krijgt een leuke, afwisselende en zelfstandige functie. Er zijn volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen, omdat we nog steeds groeien. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenverzekering. In eerste instantie betreft het een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. 

 Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Brabant - Moerdijk

Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562682
    [ ]     62 bezoeken