Marketing en communicatie medewerker

contact met mij op 17,44 EUR

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf in Almere verzorgd verschillende technische installaties. Je werkt met ruim 80 collega’s verspreid over meerder locaties in Almere. Het bedrijf is op zoek naar iemand die met hen mee wil groeien en open staat voor ontwikkeling.

Functieomschrijving

In deze leuke veelzijdige functie als marketing en communicatie medewerker ben jij non stop bezig met het uitvoeren van jouw doelstellingen. In deze functie is het belangrijk dat jij verschillende plannen gericht op marketing, sales en communicatie kan uitvoeren en analyseren op verbeterpunten. Ook ben jij volop bezig met de ontwikkeling van deze plannen en zorg jij ervoor dat dat jij jouw andere collega’s kan ondersteunen doormiddel van actuele informatie voor de plannen. Het analyseren van deze informatie weet jij met behulp van Google Analytics of andere programma’s. 

Als marketing en communicatie medewerker heb jij natuurlijk ook veel klantcontact en ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van verschillende contacten binnen en buiten het bedrijf. Hier ben je ook bezig met het zorgvuldig volgen van de activiteiten binnen en buiten het bedrijf.

Voel jij je nou thuis in deze functie? Solliciteer dan nu direct via onderstaand proces.

Functie-eisen

Als marketing en communicatie medewerker is het volgende van belang;

Hbo diploma richting commerciële economie;Nima A Communicatie;Nima B Marketingcommunicatie;Nima C Online Marketing;Bekend met MS Office;Kennis van Google Adworks, Analytics, verschillende social media platformen;Je spreekt en schrijft Duits en Engels;


Arbeidsvoorwaarden

Wat kan jij van ons verwachten: 

Salaris naar marktconform tussen de €2100 en €3100 o.b.v. kennis en kunde; Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;Betrokken werkgever. Je kan bij ons met alles terecht en staan altijd voor je klaar met een kopje koffie of thee; Trainingen en cursussen via FlevoDirect Academy; ADV (indien dit geldt); 25 vakantiedagen; 8,33% opbouw aan vakantiegeld;


Sollicitatieprocedure

Hier kan jij solliciteren. Aarzel niet en klik op die oranje button, dan komen wij graag met jou in contact! 

Stap 1. Sollicitatie 
Leuk dat je bij ons solliciteert! Solliciteren gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Of stuur jouw cv en motivatie naar Lelystad@flevodirect.nl  zodat wij snel contact met je kunnen opnemen.
Stap 2. Telefonische kennismaking 
Wij nemen telefonisch contact met jou op om jouw motivatie te bespreken. 
Stap 3. Persoonlijke kennismaking  
Tijdens een kennismakingsgesprek (kan ook via Microsoft Teams) bespreken wij uitgebreid jouw wensen, kennis en kunde. 
Stap 4. Wij gaan voor je aan de slag 
Na de kennismaking gaan wij voor jou aan de slag. We gaan je voorstellen bij de organisatie en duimen met je mee dat je op sollicitatiegesprek mag komen. Is er na het gesprek de juiste match? Dan is de kans groot dat je een mooie baan aangeboden krijgt! 
Nog niet “klaar” om te solliciteren en wil je nog iets weten? 
Geen probleem! Bel 0320 - 748 800 of WhatsApp ons op 06 - 39 18 47 07 om in vertrouwen te praten over de mogelijkheden van deze vacature. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Wij geven graag antwoord op al je vragen. 

Omdat wij graag ook van anderen horen hoe goed jij bent in jouw werk, is het een onderdeel van onze procedure om referenties in te winnen en/ of getuigschriften in te zien.  Vacaturenummer 

Locatie: Flevoland - Lelystad
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 26 december, Advertentie id: 1220551          53 bezoeken