Marketing- en Communicatie Specialist Zorg

contact met mij op 18,22 EUR

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Marketing- en Communicatiespecialist met ervaring in de Zorgsector in de regio Amsterdam.

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is nog relatief nieuw, maar er werken mensen met veel ervaring binnen de zorgsector. De doelstelling is het behartigen van en opkomen voor de belangen van cliënten binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg en de psychogeriatrie: een doelgroep die zelf weinig mondig is, maar wel een stem verdient. Een idealistische doelstelling, uitgevoerd door pragmatische, ervaren mensen.

Bedrijfscultuur
Een organisatie waar open wordt gecommuniceerd. Hier kom je te werken met ervaren professionals die doel- en oplossingsgericht werken. Er zijn voor kwetsbare cliënten is de gezamenlijke drive.

Functieomschrijving

 

Ben jij een veelzijdige marketeer die stevig in z’n schoenen staat, en heb je affiniteit met en het liefst ervaring in de zorg? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven!

Voor een zorgorganisatie die nog volop in ontwikkeling is zoeken wij een enthousiaste marketing- en communicatiespecialist. Essentieel in deze functie is dat je een gevoel hebt voor het vak en de taal en belevingswereld van de professionals die werken bij de organisatie begrijpt. Je gaat jouw kennis en ervaring inzetten om de landelijke bekendheid van de organisatie te vergroten.  

Dit doe je door een breed scala aan marketingtools in te zetten: van het opstellen tot een communicatieplan tot het beheer van de social media. Je zult veel moeten uitzoeken en zelf het ‘werk vinden’. Het is dus belangrijk dat je proactief bent en stevig in je schoenen staat.

Om feeling te krijgen en te houden met de activiteiten van de organisatie zul je soms op werkbezoek gaan bij mensen ‘het veld’ (regio randstad) het is dus belangrijk dat je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Landelijk bekendheid geven aan de doelstellingen van de organisatieOpstellen en uitrollen communicatieplanSocialmediabeheer en contentmanagementOrganiseren van beurzen en evenementenRelatiebeheer met interne en externe stakeholders


Functie-eisen

Afgeronde HBO opleiding in de richting Marketing / Communicatie3-5 jaar relevante werkervaringBreed inzetbaar binnen de marketingAffiniteit of ervaring als marketeer binnen de zorg is nadrukkelijk een préJe bent zelfstandig en proactief en vindt het leuk een ‘aanjager’  te zijnJe beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer


Arbeidsvoorwaarden

Marktconform salaris24-32 uur beschikbaarJe kunt deels vanuit huis werken
Contract op basis van detachering, andere contractvormen zijn bespreekbaar. Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 1275578          56 bezoeken