Marketing Manager

contact met mij op 17,73 EUR

luxe slaapoplossingen – spin in het web – leidinggeven – parttime

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is Luxury Bedding Company in Zwolle. Een energiek en dynamisch bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de slaapbranche. Het bedrijf vertegenwoordigt de merken Serta en Mérens. De bedden van Serta en Mérens zijn stijlvol, kwalitatief hoogwaardig en hebben een luxe afwerking. Beide merken zijn een begrip in de Nederlandse markt. Kijk voor meer informatie op www.serta.nl en www.merens.nl.

Functieomschrijving

Wat ga jij doen?

Er liggen volop uitdagingen voor je klaar. De markt is dynamisch en online marketing wordt steeds belangrijker. Binnen het team ben jij verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Je stuurt een enthousiaste marketing collega aan die de grafische vormgeving doet. Als de organisatie in de toekomst verder groeit, zal jouw team ook uitgebreid worden. 

Strategie en uitvoering

Je werkt intensief samen met het MT, dat veel marktkennis heeft. Jullie sparren veel over de strategie en de plannen. Samen bepalen jullie doelstellingen en spreken budgetten af. Jij maakt de vertaling naar concrete marketing concepten, campagnes en acties, zowel online als offline. Vervolgens bepaal je welke werkzaamheden jouw team zelf oppakt en wat jullie bij externe partners uitzetten. De communicatie, afstemming en opvolging met hen doe jij.

Online & Offline 

Online marketing wordt steeds belangrijker en jij tilt dit naar een hoger plan door inzet van diverse marketingtools, zoals social media, SEO/SEA en Adwords. Ook zorg je dat de website up to date blijft door actuele content en de juiste trefwoorden mbt online vindbaarheid. 

De offline marketing bestaat o.a. uit brochures, prijskaarten, posters en productbladen. Jouw collega verzorgt de grafische opmaak, zoals het bewerken van foto’s, omkleuren, lay-outs bepalen en regelt het drukwerk. 

Rapportages

Je zorgt dat er inzicht komt in de resultaten van ingezette middelen door het maken van rapportages en analyses. Inzicht in het aantal views en bezoekers van de website, maar ook orderintake maken dat je nog gerichter acties kunt inzetten. Je brieft het MT en doet voorstellen om steeds betere resultaten te behalen met jullie campagnes. Ook koppel je resultaten van de ingezette campagnes terug aan dealers. 

Aansturen 

Je bent de kartrekker binnen de afdeling en neemt je collega mee in jouw plannen. Door jouw komst ontstaat er visie en focus. Je vindt het leuk om je collega te coachen en daardoor het beste in zichzelf naar boven te halen. Je moedigt aan tot zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen, maar tegelijkertijd creëer je een sfeer van samenwerken.

Ook in de aansturing van externe partners weet je de juiste balans te vinden tussen jouw weg volgen en samenwerken. 

Standplaats: Zwolle

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

Een afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau;Leidinggevende ervaring of leidinggevende ambities;Ervaring in een relevante branche is een pré;Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing; Je woont in de omgeving van Zwolle. 

Je wilt graag 20-28 uur per week werken. Het aantal uren en de werktijden zijn in overleg af te spreken, afhankelijk van jouw wensen.

Wie ben jij?
Je bent een energieke persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent nieuwsgierig en bent op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen op marketinggebied. Je hebt een duidelijke visie op marketing, weet dit goed te verwoorden en met overtuigingskracht over te brengen op anderen. Tegelijkertijd sta je open voor verschillende meningen en inzichten en werk je graag met anderen samen. 

Als generalist weet je van alle aspecten van marketing voldoende af en schakel je (externe) experts in voor de uitvoering. Jij houdt overzicht over het geheel. Regelen, opvolgen en aansturen zijn hierbij jouw kernkwaliteiten.

Als leidinggevende ben je toegankelijk en heb je oog voor jouw team. Je haalt er voldoening mensen in hun kracht te zetten en ze te laten doen waar ze goed in zijn. 

Tenslotte ben je enthousiast, stressbestendig en voel je je thuis in een dynamische, hands-on en no-nonsense organisatie

Sollicitatieprocedure

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Deborah.

Locatie: Overijssel - Zwolle
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 26 december, Advertentie id: 1240968          66 bezoeken