Mazda 6 2.0 Sport Hatchback 2011 Grijs

7.500 EUR

Let op ; rechtshandig voertuig!

Wegens leaseauto van de zaak, is deze auto helaas overbodig geworden. Ik heb de auto over genomen van de eerste eigenaar, een expat. Ik heb er jaren met plezier in gereden!

Nette en complete Mazda 6 uit 2011 met 54985 mile (87976 km) op de teller, net APK gehad en altijd goed onderhouden! Voorzien van de meeste gemakken zoals bluetooth en spraakbesturing en een in-dashboard 6cd wisselaar die ook mp3 leest. Luxe bekleding, leder combi stof.
De auto is handgeschakeld met 6 versnellingen, voorzien van stoelverwarming en climaatsysteem. Binnenspiegel is automatisch dimmend en de buitenspiegels zijn verwarmd. In de achterbank zit isofix.

Er is een kleine lakschade op de achterbumper door een paaltje, op het plastic dus roest niet (makkelijk te herstellen maar niet aan toe gekomen). De koplampen die in de auto zitten zijn voor de nederlandse wegen en de originele koplampen lever ik in de doos erbij compleet met een extra set velgen met winterbanden.

Ik (en zelfs mijn vrouw) heb(ben) met veel plezier in deze auto gereden, het rechts rijden went erg snel! Het is een erg leuke auto, ik ben nog geen andere tegen gekomen op de weg in Nederland!

Locatie: Drenthe - Assen

Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 12 June
Advertentie id: 979152
    [ ]     121 bezoeken