Medewerker Milieu amp Recycling

contact met mij op 20.66 EUR

Bedrijfsomschrijving

Blue houdt zich bezig met dienstverlening in de ruimste zin:
Uitzenden, detacheren, werven en selecteren in diverse branches van technisch- en productie- tot en met agro personeel.Facilitaire dienstverlening waaronder, schoonmaak van kantoren, VvE’s, bedrijfspanden, glas- en gevelreiniging, ongediertebestrijding.Diverse webwinkels, met bijvoorbeeld schoonmaak materialen, middelen en machines.
Alles staat in het teken van het ontzorgen van onze opdrachtgevers.

Functieomschrijving

Hou jij van heerlijk, helder….Heftruck rijden? Houd jij van afwisselend werk? Ben jij klaar voor een (fysieke) uitdaging en ben je niet bang je handen uit je mouwen te steken? Ben jij handig met een heftruck en ligt aanpakken binnen jouw interesses? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een grote brouwerij in Zoeterwoude zijn wij per direct op zoek naar een Medewerker Milieu & recycling.

Als medewerker Milieu & Recycling ben je een belangrijk onderdeel van de organisatie. In deze uitdagende en afwisselende functie ben je werkzaam in een productieomgeving. Je ondersteund de klant met inspectie en aan-/afvoer van pallets en fusten. Scheidt het bier van de verpakkingen en voert in veel gevallen de werkzaamheden uit met een heftruck. Als medewerker Milieu en Recycling heb je ook kennis van en houdt toezicht op alle soorten afvalstoffen die in een brouwerij-omgeving kunnen voorkomen voor een goede verwerking van de afvalstromen.

De Medewerker Milieu & Recycling wordt functioneel aangestuurd door de voorman en werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met interne afdelingen en externe dienstverlener, van het afvalverwerkingsbedrijf.

Kortom, je verricht verschillende werkzaamheden in een leuke/dynamische omgeving, om er uiteindelijk voor te zorgen dat het primaire proces blijft draaien bij onze klant.

 

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in een team werkenJe bent oplossingsgericht en weet knelpunten in acties om te zettenJe bent in bezit van een heftruck certificaatJe bent in bezit van een VCA-diplomaJe stelt je flexibel opJe kunt goed met mensen omgaan en kunt boodschappen op een goede manier overbrengenJe hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal Het kan zijn dat de locatie van je werkplek in de toekomst verandert, hou hier rekening mee

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden? Wil jij per direct aan de slag als Medewerker Milieu & Recycling in Zoeterwoude? Solliciteer dan meteen via het onderstaande sollicitatieformulier. Wij kijken uit naar je reactie!Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Zuid-Holland - Zoeterwoude
Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 18 April, Advertentie id: 1446419          143 bezoeken