Medewerker Montage

contact met mij op 20.66 EUR

Wij zijn tijdelijk op zoek naar een zelfstandige medewerker voor onze montageafdeling.


Wat doe je als Medewerker Montage?
Jij monteert eenvoudig machineonderdelen volgens instructies, gebruikmakend van tekeningen, schetsfoto's of productiedocumenten. Daarnaast bedien je machines en zorg je voor het goed functioneren van deze productiemachines. Het kunnen lezen en interpreteren van mono- en / of samenstellingstekeningen in Amerikaanse projectie is een pré. Tot slot verricht je diverse werkzaamheden die aan de productie gerelateerd zijn.


Wat kun je?
Je bent in het bezit van een technische VMBO opleiding en je hebt een ruime kennis van hydrauliek/pneumatiek. Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar ervaring in een productieomgeving en je bent bereid tot het volgen van cursussen.


Wat krijg je?
Wij bieden een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor de organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.


Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een wereldspeler in het ontwikkelen en bouwen van machines die gebruikt worden voor het beheer van sloot-, beplanting- en bermonderhoud. Bij onze opdrachtgever werken ervaren vakmensen met passie voor techniek. Mensen die machines bouwen die door en door betrouwbaar zijn en voldoen aan de hoogste eisen. Naast standaardoplossingen ontwikkelt en bouwt men ook machines op maat conform eisen en wensen van een opdrachtgever.


Solliciteren
U kunt solliciteren door op onderstaande link te klikken.Websitewww.mmimir.nu/track

Locatie: Zeeland - Middelburg

Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 6 July
Advertentie id: 1446411
    [ ]     80 bezoeken