Medewerker Poedercoating

contact met mij op 21.2 EUR

Word jij enthousiast van een strakke coating laag? Dan ben jij onze ideale medewerker poedercoat!

Bedrijfsomschrijving

Jouw potentiele nieuwe werkgever is een zeer succesvolle organisatie dat kwalitatief hoogwaardige eigen projecten ontwikkelt, produceert en verkoopt. Denk hierbij aan schakelkasten en dakluiken. Binnen het bedrijf werken 40 professionals met passie voor hun werk. Het team bestaat uit een sterke mix van jong en oud.

Het bedrijf kenmerkt zich door een platte organisatie met een informele cultuur. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, waarbij ze werken in een moderne, schone, gestructureerde en opgeruimde werkplaats. Medewerkers werken hier met veel plezier en hopen dat jij hun team komt versterken!

Functieomschrijving

Als poedercoater ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van een oppervlakte laag op producten volgens de gewenste kwaliteitseisen en bewerkingsvoorschriften. Daarnaast zijn dit je werkzaamheden:

Het beoordelen van de te spuiten producten van kasten en dakluiken;Het bedienen van mengers en een spuitpistool;Wegen en meten van de grondstoffen;Ophangen en afhalen van de te coaten producten;Het inhangpatroon bepalen;Eindcontrole van het gecoate product.
Jouw baan is in dagdiensten en de werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag.

Functie-eisen

Van een poedercoater wordt er verwacht dat jij zelfstandig aan het werk kan. Om dit zonder problemen te kunnen doen breng je natuurlijk de nodige technische kennis en werkervaring mee en voldoe jij aan de volgende punten:

Je hebt ervaren met poeder coaten;Je bent fysiek gezond i.v.m. het ophangen en afhalen van producten; ;Je bent beschikbaar voor 40 uur per week;Je spreekt en beheerst de Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Graag gaan we samen met jou op zoek naar de juiste baan om een lange samenwerking aan te kunnen gaan. 

Wij bieden jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

Een marktconform salaris van €2500 - €3000 bruto per maand afhankelijk van je ervaring o.b.v. een 40-urige werkweek;Reiskosten worden vergoed conform cao;25 vakantiedagen per jaar / vakantietoeslag 8,33%;Een fulltime dienstverband;Een contract via Covebo dat na een bepaalde periode wordt omgezet naar een vast contract bij de opdrachtgever;Mogelijkheid tot een auto van Covebo voor woon-werk verkeer;Werkkleding van de opdrachtgever óf van Covebo;Certificaten behalen via Covebo (o.a. VCA);Wekelijkse of 4 wekelijkse betaling;Een vast contactpersoon vanuit Covebo die alles voor je regelt.
Ook ZZP'ers zijn van harte welkom om te reageren op deze vacature. Covebo werkt volgens de wet DBA en betalen jouw facturen wekelijks!Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Brabant - Oosterhout
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 2 May, Advertentie id: 1484101          69 bezoeken