Medewerker projectsupport

contact met mij op 21.2 EUR

Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een Administratief medewerker Projectsupport

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische en maritieme industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een Administratief medewerker Projectsupport.

Functieomschrijving

Als medewerker projectsupport heb je een breed takenpakket. Binnen de projecten werk je samen met diverse engineers in het team.Je verricht administratieve taken, import en export van informatie uit diverse systemenAanleveren van gevraagde informatie, lijsten en statusupdates, technische tekeningen en registratie van overige data.Ondersteunen op administratief gebied van collega's met hun dagelijkse werk.Samenwerking met externe partijen en hen info aanleveren of juist specifieke informatie opvragen en verwerken in de diverse systemen.Meedenken en met voorstellen komen ter verbetering van de informatiestromen.


Functie-eisen

MBO-4 / TSO opleidingsachtergrondErvaring met administratie ondersteuning van projecten bij voorkeur in een technische omgevingSpreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels, overige talen zijn een préGoede communicatieve vaardighedenTeamspeler en flexibel in prioriseren van takenAntecedentenonderzoek maakt onderdeel uit van het recruitment process


Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zie onze website.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via onze website.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Zeeland - Terneuzen
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 2 May, Advertentie id: 1484086          52 bezoeken