Meewerkend Voorman Montage

contact met mij op 24.18 EUR

Genemuiden | € 2.600 - € 3.000 | groei- en opleidingsmogelijkheden

Functieomschrijving

Zet jouw technische inzichten in en lever een bijdrage aan het vergroten van de verkeersveiligheid in Nederland! Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor je werk en bij jij een kei in het aansturen van je collega's? Voor onze opdrachtgever in Genemuiden zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman montage. Als voorman montage plaats je samen met je collega’s aanrijdbeveiliging in en rondom bedrijfsgebouwen. Inzet is alles in deze functie. En soms ga je hiervoor eerder weg, of ben je later thuis. Jij bent als voorman verantwoordelijk voor de goede verloop van de werkzaamheden. Op vrijdag wordt er natuurlijk genoten van een lekkere borrel en dan genieten van je welverdiende weekend.

In deze functie van meewerkend voorman montage ga je werken bij een werkgever in Genemuiden, die aanrijdbeveiliging levert en installeert. Denk hierbij aan een stuk vangrail en/of rampalen ter bescherming van een nieuw pand. Daarnaast zijn ze actief met het belijnen van buiten en binnen locaties. Op de werkvloer heerst een ongedwongen en vrolijke sfeer. Hardwerken en lachen gaan hand-in-hand samen en er heerst een collegiale sfeer.

Functie-eisen

MBO werk- en denkniveautechnisch inzichtfulltime beschikbaarin bezit van VCA (of bereid zijn deze te behalen)in bezit van rijbewijs B (must) BE (pre)

Arbeidsvoorwaarden

brutosalaris € 2.600 - € 3.000 afhankelijk van leeftijd en ervaringpensioenopbouw, reiskostenvergoeding en 8,33% vakantiegeldleuke afwisselende projectengroei- en opleidingsmogelijkhedenuitzicht op vast dienstverbandmogelijkheid om VCA, aanhanger- en/of vrachtwagenrijbewijs te behalenWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Overijssel - Genemuiden

Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 19 December
Advertentie id: 1692360
    [ ]     83 bezoeken