Meewerkend Voorman Montage mv

contact met mij op 21.93 EUR

Zet jouw technische inzichten in en lever een bijdrage aan het vergroten van de verkeersveiligheid in Nederland!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een technische baan waar jij in de frisse lucht werkt? Voor onze opdrachtgever, regio Zwolle, zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman montage m/v. Als meewerkend voorman montage maak je deel uit van een klein team. Samen plaats je door heel Nederland vangrail, aanrijdbeveiliging en geluidschermen. Inzet is alles in deze functie. En soms ga je hiervoor eerder weg, of ben je later thuis. Jij bent als voorman verantwoordelijk voor een goed verloop van de werkzaamheden. Op vrijdag wordt er natuurlijk genoten van een lekkere borrel en dan genieten van je welverdiende weekend.

Spreekt afwisseling je aan en vind jij lange reisafstanden en een incidentele hotelovernachting geen probleem? Dit is dit jouw baan!

Functie-eisen

MBO werk- en denkniveautechnisch inzichtfulltime beschikbaargeen 9 tot 5 mentaliteitin bezit van VCA (of bereid zijn deze gratis te behalen)in bezit van rijbewijs B (must) BE (pre)

Arbeidsvoorwaarden

€ 2600 - € 3000 b.p.m. afhankelijk van leeftijd en ervaringleuke afwisselende projectengroei- en opleidingsmogelijkhedenuitzicht op vast dienstverbandveelzijdige functie binnen een unieke organisatiemogelijkheid om VCA, aanhanger- en/of vrachtwagenrijbewijs te behalenWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Overijssel - Zwolle

Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 19 December
Advertentie id: 1535096
    [ ]     89 bezoeken