meewerkend voormanlogistiek medewerker mv

contact met mij op 22.32 EUR

Ben jij iemand die zijn verantwoordelijkheid neemt en een natuurlijke leider is? Als jij het talent hebt om je collega's aan te sturen, dan is deze vacature echt iets voor jou! Blijf lezen en ontdek meer.

Functieomschrijving

Wil jij het logistieke proces als een geoliede machine laten verlopen? Dan is dit dé baan voor jou! Voor onze opdrachtgever, regio Steenwijk, zoeken wij een meewerkend voorman/logistiek medewerker m/v. In deze functie van meewerkend voorman/logistiek medewerker ben je samen met het team verantwoordelijk voor het verwerken van goederen, zodat de orders correct en altijd op tijd worden afgeleverd bij de klant. Daarnaast hou je toezicht op de voortgang en kwaliteit, informeer je proactief en werk je nauw samen met de logistieke coördinatieafdeling.

Maar dat is niet alles als meewerkend voorman. Naast het instrueren van de logistieke medewerkers, werk je zelf ook mee als logistiek medewerker. Je bent dus een echte teamspeler! En we moeten eerlijk zijn, de werkzaamheden kunnen best hectisch zijn. Als er problemen optreden, analyseer jij ze en los je ze zo goed mogelijk op. Uiteraard maak je gebruik van heftrucks, elektrische pallettrucks (EPT) en smalle gangen trucks (SGT) om het logistieke proces soepel te laten verlopen. Als je dus zin hebt om te laten zien wat concentratie en stiptheid echt betekenen, dan is deze functie voor jou!

We zoeken een topper die het logistieke proces naar een hoger niveau tilt met een vlotte en efficiënte aanpak. Solliciteer nu en laat zien hoe jij het verschil maakt!

Functie-eisen

MBO werk- en denkniveauwillen werken in een 5-ploegensysteemervaring in een vergelijkbare logistieke leidinggevende functiein het bezit van reachtruck- /heftruckcertificaatgeen hoogtevrees en in staat fysiek zwaar werk te verrichtensterk in plannen, organiseren en het overzicht behouden

Arbeidsvoorwaarden

werken in een gezellig teamuitzicht op vast contractploegentoeslagleuke baan in de logistiekbrutosalaris € 2500 - € 3000 o.b.v. leeftijd en ervaringgoede werksfeer waarin samenwerking en collegialiteit bovenaan staatWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Overijssel - Steenwijk

Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562732
    [ ]     158 bezoeken