Mitsubishi Colt Ralliart Version R

6.950 EUR

Ze was al te bewonderen bij HB Imports voor de deur, hier is dan de hele advertentie! Inclusief kijk-en-vergelijk materiaal in de vorm van haar Nederlands gebouwd zusje. Deze wagen heeft plaats mogen maken voor een Lancer Evolution IX wagon!
Dames en heren; de Mitsubishi Colt Ralliart Version-R is hier!
Na de eerste Colt waren wij zo gecharmeerd van dit wagentje, dat we hebben besloten er nog een te laten komen. Het pakket klopt gewoon enorm; een praktische en handzame 5-deurs hatchback met een lekkere bodykit en een potente 4G15T (1.5, 4-in-lijn turbo, 158pk standaard) motor, gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak die overigens voor de gemiddelde JDM wagen in NL nog betrekkelijk jong is met bouwjaar 2008, en is gewoon in Japan gebouwd, omdat deze Colt ook puur voor de Japanse markt bedoeld is. Deze komt als Grade 4 van de veiling vandaan!
We hebben het al eens eerder gezegd, maar dit is qua auto en concept net een soort modernere versie van de Toyota Starlet Glanza V 1.3 turbo EP91. En aangezien ook die wagens schaarser beginnen te worden (nette auto's dan), zou dit voor een Starlet Glanza zoekende ook zeker weten een goede optie kunnen zijn! Ook deze Mitsubishi heeft tuningpotentie in de 4G15T zitten. De zwarte Colt Ralliart is goed voor een gezonde 220pk, en onze eerder verkochte Ralliart Version-R beukte er ook een gezonde 210pk uit. Met een kilometerstand van iets meer dan 140.000km, is deze kleine dondersteen nog goed voor járen rijplezier!
Dit prachtig bordeauxrood exemplaar is volledig standaard, op een set 17" WORK Emotion velgen na, welke naar onze mening uitstekend staan! Een perfecte dailydriver dus!
Elektrische ramen, elektrisch verstelbare- en inklapbare spiegels, een Noordpool koude airco, xenon-verlichting, centrale vergrendeling met afstandbediening... het zit er allemaal op, aan en in!
Geloof het of niet, maar voor €7250,- is deze nu nog relatief onbekende hot hatchback de jouwe! Je wagen word voor aflevering nog voorzien van een Nederlands kenteken, een nieuwe APK, de koplampen zijn omgebouwd, een beurtje is inclusief en uiteraard gaan de laktovenaars van Passion Detailers er nog op los, om het meest glimmende in de lak naar boven te halen! Alles om jou met een grote glimlach op pad te sturen! Want dát is wat je krijgt zodra je de sleutel omdraaid van deze Mitsubishi Colt Ralliart Version-R!
Is met dit berichtje jouw interesse gewekt voor dit turbokanonnetje, neem dan contact op met HB Imports; Henri of Rico, of kom gezellig eens langs aan de Beyerinckweg 17L in Werkendam om de auto te bezichtigen onder het genot van een bakkie koffie of iets anders vloeibaars (cola, bier of wat dan ook...)
Wil je wel een JDM, maar is een Colt niet iets wat je zoekt, geen probleem! Ook dan kunnen wij jou de helpende hand bieden naar de auto van jouw dromen! Door onze goede en snelle contacten kunnen wij, soms met wat geduld, jouw droomwagen vinden in Japan! Onze prijzen zijn altijd de totaalprijs; dat betekend dat al het voornoemde (kenteken, APK, omgebouwde koplampen, professioneel gepoetst en een beurt) bij de prijs is inbegrepen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!
Vergeet niet de pagina een like te geven, en kijk ook eens op Instagram, waar we te vinden zijn op @HBImportsNL!
Tot ziens bij HB Imports!
Groetjes, Henri & Rico.
Trefwoorden:
Skyline, GTR, GTST, R33, R32, R35, RX7, Wankel, JDM, Project, Cima, Gloria, Import, Evolution, Turbo, Airride, Supra, WRX, STI, Subaru, Tuning, WORK, FMIC,

Locatie: Noord-Brabant - Werkendam

Toegevoegd op 23 dagen geleden en vervalt op 3 June
Advertentie id: 975140
    [ ]     661 bezoeken