Montagemedewerker Kabelgoten

contact met mij op 19.77 EUR

Bedrijfsomschrijving

Blue houdt zich vanuit 5 vestigingen bezig met dienstverlening in de ruimste zin:

Uitzenden, detacheren, werven en selecteren in diverse branches van technisch- en productie- tot en met agro personeel. Facilitaire dienstverlening waaronder, schoonmaak van kantoren, VvE’s, bedrijfspanden, glas- en gevelreiniging, ongediertebestrijding. Diverse webwinkels, met bijvoorbeeld schoonmaak materialen, middelen en machines.

Alles staat in het teken van het ontzorgen van onze opdrachtgevers.

Functieomschrijving

Als montagemedewerker kabelgoten bestaan jouw werkzaamheden uit het plaatsen van kabelgoten en het trekken van kabels door deze goten heen. Je doet dit samen met een collega en voorman op diverse locaties in Den Haag. De kabelgoten monteer je aan het plafond vanaf een steiger. Het is daarnaast belangrijk dat je routinematige werkzaamheden wilt doen. Het komt namelijk regelmatig voor dat er op grote projecten gemonteerd moet worden. Dit betreft dan grote hoeveelheden van hetzelfde. Eenmaal aangekomen op de klus groet je je collega’s en maak je je gereed om te beginnen. Er wordt uitgelegd wat er gedaan moet worden, waarna je zelfstandig aan de slag gaat.

Je komt te werken bij een bedrijf die volledig actief is in de kabel- ,lichtlijnmontage en het plaatsen van bijbehorende elektro producten. Werken bij dit bedrijf levert een leuke baan op met veelzijdige projecten in kantoorpanden. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht temverband werken.

Je werkdagen en tijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot 16:00 uur.

 

Functie-eisen

Technische achtergrond, enige kennis van werken met gereedschapGoede beheersing van de Nederlandse- en/of  Engelse taalWoonachtig in de regio Den Haag/WestlandJe kan zelfstandig naar de klus komenTeamgericht, vriendelijk en eerlijk

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden? Wil jij per direct aan de slag als 'Montagemedewerker Kabelgoten' in Den Haag?  Solliciteer dan meteen via het onderstaande sollicitatieformulier. Wij kijken uit naar je reactie!Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1384189          63 bezoeken