Monteur Beveiligingssystemen

contact met mij op 27.29 EUR

Functieomschrijving

Zet jouw vaardigheden in voor een wereld van veiligheid en technologie en word onze nieuwe monteur beveiligingssystemen! Het bedrijf is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in beveiligingssystemen, waarbij gestreefd wordt naar de hoogste normen van kwaliteit en klanttevredenheid. Het team van professionals ontwerpt, installeert en onderhoudt geavanceerde beveiligingssystemen voor een breed scala aan klanten, variërend van particulieren tot grote commerciële bedrijven. Als monteur Beveiligingssystemen ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van diverse beveiligingssystemen, waaronder alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en intercomsystemen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband om ervoor te zorgen dat klanten optimale beveiligingsoplossingen krijgen die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen.

Functie-eisen

Een afgeronde Mbo-opleiding in de richting van beveiligingstechniek of een vergelijkbare technische opleiding;Aantoonbare ervaring met het installeren en onderhouden van beveiligingssystemen is een pre;In het bezit zijn van rijbewijs B (rijbewijs E is een pluspunt);Goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling;Flexibiliteit om te reizen en soms te overnachten voor projecten door het hele land;Zelfstandig kunnen werken en probleemoplossend vermogen;In het bezit zijn van een VCA-certificaat.

Arbeidsvoorwaarden

Een baan voor 40 uur per week;

Een brutosalaris van € 15,- / 20,- per uur, Afhankelijk van de opleiding en/of werkervaring;

Inlenersbeloning conform metaal&techniek Cao;

8,33% vakantiegeld;

25 vakantiedagen;

STIPP-pensioen;

Koningsvoordeel.

Sollicitatieprocedure

Ben jij onze nieuwe Koning(in)? Solliciteer dan via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de vacature bel of App met Marten Ponne op 06 52 381 524.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Drenthe - Assen

Toegevoegd op 18 dagen geleden en vervalt op 16 June
Advertentie id: 1910148
    [ ]     51 bezoeken