Monteur mechatronica BBL

contact met mij op 24.18 EUR

Werk je liever op een vaste locatie of kom je graag bij de klant over de vloer? Als monteur mechatronica ben je onderdeel van een technische dienst of je bent werkzaam als servicemonteur in de buitendienst.

Bedrijfsomschrijving

Heb je de voorkeur om te werken in de voedingsmiddelenindustrie, productie of machinebouw? Samen met een coach van Maintec ga je kijken welk bedrijf het beste bij jou past. Op jouw nieuwe werkplek wordt je begeleid door een ervaren leermeester die je helpt om jouw mbo- diploma richting de mechatronica te behalen!

Functieomschrijving

Tijdens dit werk- en leren traject behaal je jouw mbo-diploma richting mechatronica. Je gaat 1 dag in de week naar school. Als leerling monteur loop je mee met een ervaren collega. Samen zorg je ervoor dat jouw collega’s veilig en netjes kunnen werken. Je pleegt onderhoud aan machines en robots. Is er een elektronische storing bij een lopende band? Jij lost dit op! Ook test en installeer je nieuwe machines. Je adviseert hierin het management. Jij komt ter plaatsen bij een storing en je weet precies wat je moet doen om dit op te lossen.

Voorbeelden van jouw toekomstige werkplek:

Monteur technische dienst in de industrie: je onderhoudt, installeert en test machines zoals melkmachines, lasrobots, sorteer of lopende band machines. Bijvoorbeeld in de voedingsindustrie.Servicemonteur bij bedrijven langs: je pleegt onderhoudt en lost storingen op aan bijvoorbeeld liften, kopieermachines of elektrische klapdeuren.Monteur bij een landelijk bedrijf wat onderhoud pleegt aan elektrische treinen, diesel en hybridetreinen.

Functie-eisen

Om te kunnen starten met je BBL-opleiding richting mechatronica op mbo niveau 2, 3 of 4 neem je het volgende mee:

Je hebt een vmbo-opleiding afgerond of een technische vooropleiding.Jij krijgt energie van technische storingen en wil dit oplossen!Je vindt het geen probleem om 1 dag in de week naar school te gaan en bent leergierig.Samen te werken met een vaste groep collega’s, waaronder een leermeester.Je woont in de nabije omgeving van Zwolle.
Herken jij je helemaal in het bovenstaand profiel? Reageer snel via de sollicitatie button. Heb je nog vragen over de vacature of over werken in de techniek? Neem dan contact op met Joshua Hoekstra via telefoonnummer: 06 28 91 47 61. Via Whatsapp solliciteren is ook mogelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Naast hard werken wordt er ook op school het een en ander van je verwacht. Hier staat uiteraard ook wat moois tegenover. Na het behalen van je diploma krijg je een vaste baan bij onze opdrachtgever. Tijdens dit gehele traject word je begeleid door een Maintec coach en zijn alle kosten voor ons! Even alle voorwaarden op een rij:

Direct een mooi salaris tussen de €700 en €2550,- bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring).Alle studiekosten en materiaal betaald Maintec.Een goede reiskostenregeling.Begeleiding op maat van een Maintec coach en eigen leermeester op de werkvloer.Doorgroeimogelijkheden en een vast contract nadat jij je opleiding hebt behaald.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Overijssel - Zwolle

Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 19 December
Advertentie id: 1692320
    [ ]     77 bezoeken