NabewerkerAfwerker

.... EUR

Internationale Grafimedia onderneming

Functiebeschrijving
Let op: Sollicitatie vindt plaats middels video-interview!

Wil je werken in een zeer interessante en technisch innovatieve werkkring? Heb je daarnaast ervaring als Nabewerker in de grafische industrie, een relevante opleiding en staan kwaliteit en veiligheid bij jou hoog in het vaandel? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Als Nabewerker draag je zorg voor de afwerking van drukwerk. Je gaat in deze rol onder andere aan de slag met het naaien, nummeren en inpakken van drukwerk. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en programmeren van de machines. Na akkoord van de afdelingsleiding wordt de productie van de order gestart.

Functie-eisen
Voor deze functie is het van belang dat je:


Een VMBO techniek opleiding hebt afgerond (heb je al ervaring als machine operator of als grafisch afwerker dan is dat een sterke pré)
Nauwkeurig kan werken en oog hebt voor kwaliteit
Beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (in de Nederlandse taal)
In een 3 ploegendienst wil werken.Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden conform cao. Solliciteer svp via de 'reageer' button onderaan de vacature op: www.module.nl!


Module biedt nu de unieke mogelijkheid een eerste kennismaking en nadere informatie over onze dienstverlening en vacature middels een video interview te laten plaatsvinden. Onze kandidaten zijn nu geen tijd en geld meer kwijt aan reizen én het milieu is ook blij met ons!Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=90866841&t=101&cid=modu-nl&vid=000101

Locatie: Noord-Holland - Hoofddorp
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 1273920          66 bezoeken