Nerium Oleander op stam rood hoogte inclusief pot 100-120cm

25,65 EUR

Nerium Oleander op stam rood hoogte inclusief pot 100-120cm mediterrane planten

Haagplanten Heijnen
Haagplanten Heijnen is een familiebedrijf dat opgericht is in 1976. We zijn experts in het kweken van hoge kwaliteit haagplanten. Ons doel is om top kwaliteit planten te kunnen leveren waar we ook trots op kunnen zijn.

We kweken de meeste haagplanten in onze eigen kwekerij. Door samen te werken met andere kwekerijen die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren, kunnen we onze klanten van hoge kwaliteit planten voorzien in ieder soort.

Kwaliteit van onze producten
We hebben meer dan 40 jaar ervaring in het kweken en verzorgen van hoge kwaliteit haagplanten. We hebben onze eigen strenge kwaliteitseisen opgesteld en we planten alleen de beste, snel groeiende haagplanten van hoge kwaliteit.

Waarom Haagplanten Heijnen?Gratis geleverd va. €350Groot assortimentFamiliebedrijfAltijd vers uitgegravenLandelijke leveringEigen boomkwekerijHoogwaardige kwaliteitsplantenOnline bestellen en betalenProfessioneel verpakt en geleverd
Kijk voor alle afmetingen op onze webshop. Hier vindt u tevens vele andere soorten haagplanten die wij in ons assortiment hebben.Websitewww.haagplanten-heijnen.nl/nerium-oleander-op-stam-rood-hoogte-inclusief-pot-100

Locatie: Limburg - Roggel

Toegevoegd op 28 dagen geleden en vervalt op 23 June
Advertentie id: 1484036
    [ ]     92 bezoeken