Nette Kievit 680 Zeer Compleet

2.250 EUR

Hoi hoi,

Hierbij bied ik deze kievit 680 te koop aan. Heb er altijd met veel plezier mee gevaren, helaas komt de boot nu wegens omstandigheden te koop. De boot is zeer compleet, maar wordt verkocht exclusief trailer.

De kievit 680 is een zeer geliefde boot, wegens zijn veelzijdigheid. De boot is erg stabiel waardoor hij met veel wind nog comfortabel zeilt. De afmetingen zijn lengte 6,80 breedte 2,30 en diepte 1,10. De boot is uitgerust met een wasbak, een ingebouwde koelcel, een dieptemeter, een radio, buitenspeakers, buitenkussens, etc. De binnenkussens zijn recentelijk vernieuwd en zien er nog zeer goed uit.

De kievit 680 is een erg makkelijk te zeilen boot. Daarnaast zijn op deze boot alle lijnen te bedienen vanuit de kuip waardoor de boot ook makkelijk alleen te zeilen valt. De rolfok maakt dit uiteraard extra gemakkelijk.

In 2020 is het nodige onderhoud aan de boot gepleegd zoals:
- nieuwe antifouling
- nieuw elektrisch circuit aangelegd door Zuidschor Watersport in Wolphaartsdijk(accu, acculader, walstroom, 220v stopcontacten, schakelpaneel, radio, buitenspeakers, dieptemeter, etc. )
- nieuwe deurtjes
- nieuwe gordijntjes
- nieuwe vallen
- nieuwe stootwillen
- en ik zal vast nog wat kleine dingen vergeten zijn.

De kievit 680 beschikt over een bun waar de buitenboordmotor in geplaatst wordt. Hierdoor zit hij erg dichtbij en is er makkelijk met de boot te manoeuvreren. Eventueel is de Johnson 5pk langstaart 4 takt erbij te koop voor €500,- (€2750,- totaal). De buitenboordmotor heeft in 2020 een grote beurt gekregen bij Zuidschor Watersport in Wolphaartsdijk twv +- 550 euro.

De zeilen van de boot zijn in goede staat. De boot beschikt over een grootzeil en een rolfok. De rolfok maakt het mogelijk om snel het voorzeil in te rollen en of reven indien nodig. Daarnaast bespaart het ook een hoop werk bij het aftuigen van de boot

Locatie: Zeeland - Heinkenszand
Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 23 December, Advertentie id: 1276116          102 bezoeken