NIEUWE Gaming Router Nighthawk XR300 met AANKOOPBON GARANTIE

180 EUR

Beste potentiële koper,

Nieuw in de verpakking. Was een impulsaankoop en blijk het toch niet echt nodig te hebben. Is eenmaal gebruikt en al weer snel afgesloten en in de doos veilig opgeborgen.

Uiteraard met aankoopbewijs en dus 2 jaar garantie!!

Zowel ophalen als verzenden is mogelijk. Eventueel kan het bij mij thuis getest worden. In overleg kan ik het soms ook bij u thuis langs komen brengen! als u bv. qua vervoer problemen heeft.

ps: ook al staan sommige advertenties van mij er al lang op en zijn ze veel bekeken. Ik bel de adverties soms ook omhoog. Dus vrijwel alles wat ik te koop aanbied is 99% nog niet verkocht. Zo wordt u niet teleurgesteld!

13 jaar actief op Marktplaats totaal en mijn sterrenbeoordeling liegt er ook niet om. 5☆ dikke stuks! Wil je dus zeker zijn van een goede ervaring en dat je dus krijgt wat je koopt, dan ben je bij mij aan het goede adres!

Bekijk ook mijn andere advertenties om eventuele extra verzend- of reiskosten te voorkomen!

Ben je tevreden met je aankoop sla mij dan op als favoriete verkoper dan word je op de hoogte gehouden door marktplaats als ik nieuwe advertenties plaats. Heb regelmatig dingen waar ik weer vanaf wil, etc.

Met vriendelijke groet,

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 12 June
Advertentie id: 980501
    [ ]     94 bezoeken