Olijfboom Olea Europaea schaal stamomtrek 80-100cm Pot

842,85 EUR

Olijfboom / Olea Europaea schaal stamomtrek 80-100cm Pot mediterrane planten

Haagplanten Heijnen
Haagplanten Heijnen is een familiebedrijf dat opgericht is in 1976. We zijn experts in het kweken van hoge kwaliteit haagplanten. Ons doel is om top kwaliteit planten te kunnen leveren waar we ook trots op kunnen zijn.

We kweken de meeste haagplanten in onze eigen kwekerij. Door samen te werken met andere kwekerijen die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren, kunnen we onze klanten van hoge kwaliteit planten voorzien in ieder soort.

Kwaliteit van onze producten
We hebben meer dan 40 jaar ervaring in het kweken en verzorgen van hoge kwaliteit haagplanten. We hebben onze eigen strenge kwaliteitseisen opgesteld en we planten alleen de beste, snel groeiende haagplanten van hoge kwaliteit.

Waarom Haagplanten Heijnen?Gratis geleverd va. €350Groot assortimentFamiliebedrijfAltijd vers uitgegravenLandelijke leveringEigen boomkwekerijHoogwaardige kwaliteitsplantenOnline bestellen en betalenProfessioneel verpakt en geleverd
Kijk voor alle afmetingen op onze webshop. Hier vindt u tevens vele andere soorten haagplanten die wij in ons assortiment hebben.Websitewww.haagplanten-heijnen.nl/olijfboom-olea-europaea-schaal-stamomtrek-80-100cm

Locatie: Limburg - Roggel

Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562595
    [ ]     40 bezoeken