Online marketeer

contact met mij op 18.16 EUR

Ben jij gek van social media advertising en wil je dagelijks toffe campagnes en A/B tests draaien? Dat kan in ons ambitieuze, jonge en gezellige team. Groei jij met ons mee?

Bedrijfsomschrijving

Covebo Group, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi en Eurojob hebben we dagelijks ruim 8.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 650 interne collega’s.  

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging. 

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld! 

Functieomschrijving

Jij ondersteunt vanuit de marketingafdeling op ons Support Center onze vestigingen door het hele land. Wij willen online recruitment naar een hoger niveau tillen, zodat werkzoekenden en werkgevers voor Covebo kiezen. Jij weet met de juiste mix tussen Linkedin, Facebook, Instagram, Google en Youtube (paid én organic) de juiste mensen te bereiken. Jij vindt het uitdagend om Covebo nóg beter op de kaart te zetten en weet hoe je dit aan moet pakken. Naast een stukje strategie zal je ook hands on campagnes maken, optimaliseren en evalueren. Je draait A/B testen en maakt steengoede landingspagina’s op onze website. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met je directe collega’s. 

Hoe ziet een dagdeel binnen Covebo Online Marketing eruit?

08:30 - 09:00: Je collega’s stormen een voor een binnen. Terwijl jij je laptop aanzet besluit je de dag te beginnen met een lekker kopje koffie. Iemand anders ook een kopje!? Tja.. Als je toch bezig bent ;) En kan je meteen het afgelopen weekend bespreken met je collega’s

09:00 – 10:00: Even kijken hoe het met de Facebook-campagnes gaat die je voor het weekend hebt aangezet. Nice, behoorlijk veel nieuwe aanmeldingen! In Connexys zie je de statussen van de sollicitaties. Even schakelen met de recruiter om te bepalen wat de kwaliteit is van de sollicitaties. Optimaliseren dan maar…

10:00 – 10:30: De eerste campagneverzoeken van de dag zijn alweer binnengekomen, tijd om daar mee aan de slag te gaan. Zo is de vestiging Barneveld op zoek naar een timmerman, even bellen met de recruiter. Vervolgens staat er een meeting met Babette om een landingspagina te creëren voor de timmerman campagne.

10:30- 11:00: Eerst nog even tijd voor een potje tafeltennis met Naim, want die heeft je uitgedaagd en is ervan overtuigd dat hij gaat winnen.

11:00 -12:30: Na je overwinning, ga je weer aan de slag met de aangevraagde campagne. Nu je duidelijk hebt welke eisen verbonden zijn aan de vacature, kan je aan de slag. In Canva maak je de mooiste banners en met je vlotte pen schrijf jij de meest aansprekende teksten. Yes, hij is af en kan online!

12:30 – 13:30: Tijd voor een lekkere verzorgde lunch met al je collega’s. Om de lunch even te laten zakken wandel je met Marco, Lotte en Jolanda een rondje in de buurt.

Functie-eisen

Jij bent daadkrachtig en ontdekt nieuwe tools en advertentietechnieken zodat nog meer kandidaten en bedrijven voor Covebo kiezen. Daar hebben ze namelijk alle redenen voor: bij ons is alles Gewoon Goed Geregeld. Verder:

ben je een afgestudeerde Hbo’er in de richting van marketing, communicatie of een commerciële opleiding;heb je minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met Google Ads, Google Analytics, Linkedin -en Facebook Business Manager.ben je resultaatgericht en probleemoplossend;kan je gemakkelijk overzicht houden en coördineren;schud jij verschillende pakkende teksten zo uit je mouw;en houd je van een lolletje, maar kan je ook keihard werken om top resultaten te behalen! 

Arbeidsvoorwaarden

Een toffe werkplek in een jong, informeel en snelgroeiend bedrijfEen prima salaris afhankelijk van je ervaring tussen de €2500 - €320026 vakantiedagen (en je kunt dagen bijkopen!)8% vakantiegeldBonusregelingTelefoon en laptopEven je hoofd leegmaken? Dat kan tijdens onze wekelijkse bootcamp.Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren groei!Een gezellige vrijmibo, in ons pand zit een volledig aangeklede kroeg. Kan jij de beste biertjes tappen?Leuke teamuitjes, gezamenlijke verzorgde lunches en legendarische bedrijfsfeesten!Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Gelderland - Nijkerk
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 23 October, Advertentie id: 1271225          69 bezoeken