Online veiling Mr. Gardener accu grasmaaier 4-in-1 4Ah 60v

235 EUR

Aantal: 1
Merk: Mr. Gardener
Productnaam: Accu grasmaaier 4-in-1
Capaciteit: 4Ah
Vermogen: 60V
Maaibreedte: 46 cm
Inhoud opvangzak: 55 liter
Maaihoogte: 25-80 mm
Bereik: 800 m²
Oplaadtijd: ca. 2 uur
Mulching: Ja

Conditie: Nieuw

Productbeschrijving: Heeft u meer kracht nodig voor betere resultaten? De grasmaaier van MR GARDENER met een maaibreedte van 46 cm is superieur in zijn vakgebied - ontworpen voor grote en uitdagende tuinen. Het is zeer veelzijdig, met een 4-in-1-functie voor mulchen of voor maaien, verzamelen of gebruik van de zijtoepassing. Plus zeven verschillende maaihoogtes. Het compacte ontwerp zorgt voor nauwkeurige controle in de tuin en maken gemakkelijk transport en opslag mogelijk dankzij het opvouwbare stuur. De borstelloze motor genereert minder trillingen en maakt dus langer werken en minimaal onderhoud mogelijk.
MR GARDENER (in constructie identiek aan GREENWORKS) vertrouwt op krachtige 60V grasmaaier 6046 - gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid, zelfs in moeilijke omstandigheden. De borstelloze, zeer stille motor vereist minimaal onderhoud en is zeer duurzaam.
De maaibreedte van 46 cm is breed genoeg om een gazon tot 800 m² aan te kunnen (4Ah acculading). De maaier is zeer veelzijdig door de 4-in-1 functie voor maaien, mulchen, opvangen en zij-uitworp. De grasopvangbak heeft een inhoud van 55 liter en de maaihoogte is in 7 standen te verstellen.
Specificaties:
Conditie: Nieuw
Aantal: 1

Online veiling

Dit kavel is onderdeel van een online veiling. Bieden is uitsluitend mogelijk op de website van BVA Auctions.

Hét online veilinghuis voor jou

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Europa en veilt in opdracht van derden slapende voorraad, overstock, tweedekans producten zoals retouren en bedrijfsbeëindigingen. Met meer dan 2 miljoen geregistreerde klanten is BVA Auctions het vertrouwde online veilinghuis voor jou!

Waarom BVA?
Bepaal je eigen prijsHoge klantbeoordelingen (gemiddeld een 8.0 van 10)Betalen kan eenvoudig via iDEAL, Creditcard of Bankoverschrijving
BVA Auctions: veilig, betrouwbaar en verrassend

Elke maand plaatsen we op onze website meer dan 140.000 producten, ook wel ‘kavels’ in veilingtermen. Wij doen elke dag ons best om je te verrassen met bijzondere producten tegen een lage prijs.

Om op dit kavel te bieden klik je op de link in deze advertentie en maak je eenvoudig een gratis account op onze website aan.

Websiteklik hier en bied

Locatie: Gelderland - Hell
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 24 juli, Advertentie id: 1285241          55 bezoeken