Online veiling Partij Boten en (aanleg)steigers44821

120 EUR

Partij: Boten en (aanleg)steigers
Item 1: Stalen kruiser - rompkleur blauw/wit
Item 2: Stalen kruiser - rompkleur bordeaux rood/wit
Item 3: Kunstof zeilboot - rompkleur wit/wit
Item 4: Kunstof kajuitboot - rompkleur blauw/wit
Item 5: (aanleg) Steigers - het betreft hier alle steigers of onderdelen daarvan die zich binnen het getoonde kader (zie afbeelding) bevinden.
Item 6: Delen van de onder item 5 genoemde (aanleg) steigers die zich buiten het getoonde kader (zie afbeelding) bevinden en die op aanwijzen van de beheerder/eigenaar ook tot aan het aanbod behoren (o.a. de metalen drijvers die op de kant liggen).
Locatie: Zijlweg 1, 4944 AV, Raamsdonk
Kijkinformatie: Meld u aan (Uiterlijk voor maandag 16 december 2019 om 11:00 uur)
Start eenmalige rondleiding dinsdag 17 december om uur 11:00 uur. Indien er geen aanmeldingen tijdig binnenkomen komt de kijkdag te vervallen.
Ophaalinformatie: Op afspraak in de periode maandag 06 januari 2020 t/m vrijdag 17 januari 2020. U kunt binnen deze periode van twee weken de kavel afvoeren op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. DRZ neemt hierover contact met u op.

Conditie: Gebruikt
Bijzonderheden: Deze kavel is niet getest. Wij adviseren u de kijkdag te bezoeken om een actueel beeld te kunnen vormen van de onderdelen van deze kavel. De aanwezige meerpalen maken geen onderdeel uit van deze kavel. Waar de steigers (of onderdelen daarvan) verbonden zijn met de meerpalen dienen deze met behoud van de meerpalen gedemonteerd te worden. De afbeelding met het kader is alleen gebruikt om de grenzen van de kavel aan te geven en geeft geen actueel beeld van de aanwezige roerende zaken. Indien niet tijdig wordt afgevoerd zullen kosten hieruit voortvloeiend worden verhaald op de koper.

Contactpersoon: Dhr. Korevaar

Locatie: Limburg - Heel

Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 12 June
Advertentie id: 980244
    [ ]     199 bezoeken